מידע שימושי ראש בובה לתסרוקות

• הוסף לסימניות
200 ש"ח
כולל מעמד לשולחן
ירושלים/בני ברק

• הוסף לסימניות
יש אפשרות ל150? ירושלמים.. אז זה מסתדר מבחינת המיקום..

• הוסף לסימניות
יש לי בבית 2 ראשים
1) שיער אמיתי
2) שיער מעלי אקספרס
שתיהם נשמרו מאוד
ואני יעלה תמונה
אני הייתי חופפת להם את השיער הרבה ואפילו ניסיתי לעשות פן
רק שפעם אחת עם הפן נשר כמה שיערות והבנתי שזה לא בשביל זה..
אני אצלם תמונה והעלה

• הוסף לסימניות
אני צריכה את זה לתסרוקות כולל בייביליס ולפעמים פן יחזיק מעמד?

• הוסף לסימניות
פחות מאלי אקפפרס אחרי כל התגובות פה זה לא נשמע משתלם...

• הוסף לסימניות
אוקי 0523563674 מייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
הנה תראו זה מאלי אקספרס יש לי אותה כבר כמעט 6 שנים וזה היה בשימוש תמידי הייתי חופפת אותה וכו'
ועכשיו ככה היא נראת- פירקתי ממנה עכשיו את הצמות שהיו אצלה במשך שנה כבר נראה לי לא נגעו בה..
20210826_231033.jpg

• הוסף לסימניות
הנה תראו זה מאלי אקספרס יש לי אותה כבר כמעט 6 שנים וזה היה בשימוש תמידי הייתי חופפת אותה וכו'
ועכשיו ככה היא נראת- פירקתי ממנה עכשיו את הצמות שהיו אצלה במשך שנה כבר נראה לי לא נגעו בה..
צפה בקובץ המצורף 957822
תודה אבל מעדיפה משהו ממש איכותי לאימונים של תסרוקות רציניות לתקופה ארוכה...

• הוסף לסימניות
הי מחכה ליצירת קשר לגבי הראש בובה אשמח לקבל מספר טלפון לתאום זה ממש דחוף... אם לא אחפש במקום אחר...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה