דרוש מידע ראש הניקרה

• הוסף לסימניות
היינו בחול המועד וממש היה כיף היינו עם ילדים קטנים וכולם נהנו הילדים רצו בכל המקומות, היה תצוגה אור קולית פשוט בעמידה כל זה מעבר לנופים המדהימים (אפילו שאנחנו רואים את הים מהחלון)
גם אני היתי בחול המועד ולנו זה היה נעול שמו לנו מסך עם הסרט ואף אחד לא התייחס

• הוסף לסימניות
הייתי לפני שנה.
מקום מדהים ממש, נופי בראשית עוצרי נשימה, והים ............... מהמם !!!!
זה אמנם סוג מסוים של אטרקציה, אבל אני ממש ממליצה.......

• הוסף לסימניות
לא מדובר באטרקציה אלא בסוג של שמורת טבע מפעימה.

יש אפשרות גישה עם רכב ממש עד לאותה טיילת - פשוט יורדים מראש הנקרה ובאיזשהוא שלב פונים ימינה...
מדובר בטיילת שמגיעה עד לעכו, ניתן לשכור את הרכבים הללו או אופניים וממש ליסוע על חוף הים עד עכו.

• הוסף לסימניות
מקום מדהים
משום מה הפריע לי משהו אחד

קבצים מצורפים

• Inkedרכבל_LI.jpg
    Inkedרכבל_LI.jpg
    KB 35.7 · צפיות: 76
  • הוסף לסימניות
לא מדובר באטרקציה אלא בסוג של שמורת טבע מפעימה.

יש אפשרות גישה עם רכב ממש עד לאותה טיילת - פשוט יורדים מראש הנקרה ובאיזשהוא שלב פונים ימינה...
מדובר בטיילת שמגיעה עד לעכו, ניתן לשכור את הרכבים הללו או אופניים וממש ליסוע על חוף הים עד עכו.
צריך וייז לרכב שטח?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה