ראש ובטן

• הוסף לסימניות
נתבקשתי לשאול אם משהו מכיר תופעה של הרגשה בבטן כאילו היא נכנסת פנימה ומרגישים חנוקים קשה לעמוד כי כך הבטן מתוחה ומרגישים כאילו משהו שם חבל סביבה
נשמע הזוי אך כך ההרגשה שלה
פעם בדקה ונמצא חידק אליקטובקטור וטיפלה כעת זה חזר הענין שזה מלווה בסחרחורת והרגשת חוסר יציבות
אולי מכאן נמציא לה ישועה אם משהו שמע על טיפול ועל שם לכזו תופעה נשמח לשמוע

• הוסף לסימניות
נשמע כמו חרדות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טובה;560058:
נשמע כמו חרדות...

הענין שזה קורה לה המון גם בזמנים רגועים שאין סיבה לשום חרדה

• הוסף לסימניות
בלי קשר לבטן:שמעתי על מישהי שהתחילה לסבול מסחרחורת וחוסר יציבות והיתברר שיש לה איזו דלקת באוזן שמשפיעה על זה[אוזן=איזון]ולא כמו הדלקת הרגילה שיש כאבים אלא משהו פנימי ללא כאבים כלל..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gilag1;560061:
הענין שזה קורה לה המון גם בזמנים רגועים שאין סיבה לשום חרדה

חרדות קורות הרבה פעמים דווקא כשאין סיבה לחרדה.
חרדה היא פחד מן הפחד. פחד שמא אני אגיע למצב מפחיד.
יש בהחלט מה לבדוק את הכיוון הזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סא;560066:
בלי קשר לבטן:שמעתי על מישהי שהתחילה לסבול מסחרחורת וחוסר יציבות והיתברר שיש לה איזו דלקת באוזן שמשפיעה על זה[אוזן=איזון]ולא כמו הדלקת הרגילה שיש כאבים אלא משהו פנימי ללא כאבים כלל..
הענין שהיא עשתה את כל הבדיקות והכל תקין

• הוסף לסימניות
מחיידק האליקובקטור לא כל כך קל להתפטר.
אם זה מה שיש לה צריך לטפל בזה הרבה מעבר לסתם אנטיביוטיקה. (מנסיון)

• הוסף לסימניות
שתבדוק אבנים בכיס מרה
לי היה אבנים וזה בערך היה התחושות בזמן ההתקפים כמו שקושרים חבל על הבטן ומושכים עד תחושת חנק וכאבי ראש
כדאי לבדוק בא.ס. הכי פשוט

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;560143:
שתבדוק אבנים בכיס מרה
לי היה אבנים וזה בערך היה התחושות בזמן ההתקפים כמו שקושרים חבל על הבטן ומושכים עד תחושת חנק וכאבי ראש
כדאי לבדוק בא.ס. הכי פשוט
זה לא מאד כאב בטן זה תחושת חנק וסגירה כך הרגשת?
וזה היה מלווה בחוסר יציבות?

• הוסף לסימניות
כן, לא כאב בטן בכלל רק תחושת חנק
אני לא זוכרת אם חוסר יציבות כי זה כבר היה לפני כמה שנים
והתחושה היא יותר בבטן העליונה
הרגשה כללית רעה אני לא זוכרת בדיוק מה

• הוסף לסימניות
אם זה בבטן העליונה זה אליקובקטר..

אבל תחושת חנק זה לא אליקובקטר..

• הוסף לסימניות
קשה לה לבלוע??
אולי כדאי לעשות צילום עם שתיית בוריום...לבדוק מעברים...
(למרות שאופציה נפשית-נשמע הכי מתאים...)

• הוסף לסימניות
למה דווקא אופציה נפשית?
מישהי כתבה פה מתוך ניסיון על תחושה זהה שהייתה אבנים בכיס מרה. נשמע לי הכי חכם ללכת קודם כל על הכיוון הזה.

• הוסף לסימניות
ממליצה בחום על ד"ר אליהו לביא מירושלים (דתי)
מטפל גם בבעיות גופניות ונפשיות
הוא בודק דרך גלגל העין -נטורופט- גם אני לא האמנתי אבל המציאות מוכיחה אחרת

http://www.doctorlavi.co.il/

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי;561885:
למה דווקא אופציה נפשית?
מישהי כתבה פה מתוך ניסיון על תחושה זהה שהייתה אבנים בכיס מרה. נשמע לי הכי חכם ללכת קודם כל על הכיוון הזה.
בדר"כ לפני שניגשים לאופציה הנפשית,שוללים את כל האופציות הפיזיות...אבל במקרה של הרגשת חנק - הרוב ישר פונים לאופציה הזאתי...אבל בכ"ז,כמובן כדאי לשלול קודם בעיות פיזיות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טובה;560058:
נשמע כמו חרדות...
לא ממש.
תחושת חנק היא רק סימפטום אחד בהתקף חרדה וגם לא מחייבת,
לכן סביר יותר שמדובר במשהו פיזי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה