דרוש מידע רבי בחיידר שלא מפסיק להרביץ לילדים, מה עושים?

מצב
הנושא נעול.
אתה מניח שמי שמכה הוא יודע לחנך.
ח"ו
כוונתי שפעם שהיו משתמשים יותר בידיים היו גם יותר מחנכים אמתיים (דמויות)
מהיום שלא יודעים לחנך ומאחר שלא מרימים ידיים משתמשים עם הפה בצורה חסרת מעצורים שהיא לא פחות גרועה אולי אף יותר...
אבל ברור שגם פעם היו רבעס בעייתיים וכו'

אם הם נשארו עם כובע וחליפה ומתנהגים ע"פ הסטנדרט, אז ברור כשמש שהמכות לא הצליפו בהם כלל והם פרחו כפי שרק רב'ה מסור כמו הנ"ל יכל לגדל ולהצמיח, ב"ה הוא אברך ויש ילדים וס"ה מסתדר, פסגת החלומות, מה יש מעבר?
והנפשות שחוו והרגישו (הנפשות המרגישות) יעידו אחרת, אין מה להתווכח כי אותה פעולה משפיעה על כל אחד בצורה שונה.
צא ולמד ממה שכתב הסופר הנכבד אריה ארליך במשפחה על המכות שספג וספגו הוא וחבריו בחיידר שלמד.

אם ההנהלה לא הצליחה לטפל בסיפור ההזוי הזה, זה אומר שיש למלמד הזה קשרים למעלה.
תגיד לי אתה באמת רוצה לפתור את הסיפור?
או שאתה סתם נהנה לצ'וטט

אני מציע לך כדי לפתור את הבעיה בקלות
לפנות לעו"ד -לשלוח מכתב התראה לפני נקיטת הליכים ...(כמובן שזה רק איום,בלי צורך להזדהות)
ותשלח למלמד מכתב התראה ,מול העו"ד

העו"ד יתן צ'אנס למלמד לחזור בו ,ויתן לו שבועיים לנסות לתקן את ההתנהגות שלו

לדעתי זה יפתור לך את הבעיה...
הוא יבהל ממש...
הוא יהפוך לאדם חדש...

אין מה להשוות בין דור לדור......
אולי פעם היה יותר מצוי....ולכן הילד יקבל את זה בצורה פחות קשה......
אבל לדור שלנו זה לא מתאים......והרחוב קורץ מתמיד........
לצערי חלק מהתגובות מזכירים לי אשכול מגביל[נרקיסיזם]
כותב פה אדם שיש מכות וכו ישר מתנפלים עליו...אין סיכוי,אתה שקרן....מדומין.....
הלללללו מספיק אחוז אחד שזה נכון,תשמרו על המילים שלכם.....
"חכמים הזהרו בדבריכם"

ח"ו
כוונתי שפעם שהיו משתמשים יותר בידיים היו גם יותר מחנכים אמתיים (דמויות)
מהיום שלא יודעים לחנך ומאחר שלא מרימים ידיים משתמשים עם הפה בצורה חסרת מעצורים שהיא לא פחות גרועה אולי אף יותר...
אבל ברור שגם פעם היו רבעס בעייתיים וכו'
זה בדיוק העניין.
שפעם היה דור דעה וכל רבה הוא היה שופע חכמה ויר"ש
הרבה יותר ממה שהיום...

ולכן אם פעם רבה היה מכה,הסיכוי שזה ממקום אמיתי ולא מתוך מקום של פורקן היה גבוה.
משא"כ היום

ולכן היום ללא יוצא מן הכלל כל מכה שהיא עוברת את הגבול של פליק קטנטנן...
זה קו אדום בוהק!!!

אתה לא רציני, נכון?
רציני לחלוטין,
הילדים עצמם התייחסו לזה כבדיחה טובה והיו מרטיבים את הלחי לפני הסטירה וכדו' או מזיזים את היד רגע לפני המכה מהסרגל, לא הרגשנו שיש בזה אקט של השפלה, זה היה ידוע שזה העונשים שלו וזהו,
ודווקא הוא היה מלמד ממש טוב, היה מחלק טופי בסוף כל יום ומספר סיפורים וכדו' אבל אלו היו העונשים,
עד היום כשאני פוגש אותו מידי פעם הוא מתעניין בשלומי, הוא באמת בנאדם טוב ולא ברור לי מה הוביל אותו בזמנו להעניש בעונשים הללו.
נ.ב. הוא כבר לא מלמד היום, אין צורך לדאוג;)

או שאתה סתם נהנה לצ'וטט

לפנות לעו"ד -לשלוח מכתב התראה לפני נקיטת הליכים ...(כמובן שזה רק איום,בלי צורך להזדהות)

הוא יבהל ממש...
הוא יהפוך לאדם חדש...
אני רואה ומתייחס לכל תגובה, נתיישב בבית ונחליט מהו הדרך הכי יעילה וטובה כדי לגמור את הסיפור ההזוי הזה.

או שאתה סתם נהנה לצ'וטט

הוא יבהל ממש...
הוא יהפוך לאדם חדש...
טוב נו...
זה נראה שהוא משתייך לחסידות שאם יעשה כעצתך הוא יועף...
מה שלא כדאי כי טוב להם שם...

הילדים עצמם התייחסו לזה כבדיחה טובה והיו מרטיבים את הלחי לפני הסטירה וכדו' או מזיזים את היד רגע לפני המכה מהסרגל, לא הרגשנו שיש בזה אקט של השפלה, זה היה ידוע שזה העונשים שלו וזהו,
לדעתי זה העניין
בלי להכנס לתיאורים המפחידים שעברתם אבל זה מראה שהוא היה מחנך!

טוב נו...
זה נראה שהוא משתייך לחסידות שאם יעשה כעצתך הוא יועף...
מה שלא כדאי כי טוב להם שם...
אף אחד לא ידע שזה הוא,זה בדיוק העניין...
זה יהיה פייק מכתב התראה...

אם זה לא יעזור...

יש עוד הרבה דרכים...

אני עדיין חושב שהרעיון של לשים מצלמה נסתרת
זה רעיון איכותי ביותר

אתה יכול להדליף את הקטעים מהרבה
מבלי להיחשף...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה