רב חובל או רב חובל
אלישבע גוהר מהמשתמשים המובילים! מנהל קבוצה מנוי פרימיום עיצוב גרפי איור מקצועי צילום מקצועי הדמיות בתלת מימד עריכה והפקת סרטים 27/10/19 הוסף לסימניות #2 יפהפה במיוחד, פרספקטיבה ברורה ונעימה, הדיוק אך עם זאת הקלילות בציוריך מהווים בשבילי השראה..
ג ג'קי ירחי משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי איור מקצועי 27/10/19 הוסף לסימניות #3 נכתב ע"י אילוסטרייטורית אחת: יפהפה במיוחד, פרספקטיבה ברורה ונעימה, הדיוק אך עם זאת הקלילות בציוריך מהווים בשבילי השראה.. לחצ/י כדי להרחיב... חן חן. מסמיק אני כמו עגבניה.
נכתב ע"י אילוסטרייטורית אחת: יפהפה במיוחד, פרספקטיבה ברורה ונעימה, הדיוק אך עם זאת הקלילות בציוריך מהווים בשבילי השראה.. לחצ/י כדי להרחיב... חן חן. מסמיק אני כמו עגבניה.
אנאל- ציור עם לב כי לגעת בנפש- זו אומנות! מנוי פרימיום מרצה בבית פרוג בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי איור מקצועי 27/10/19 הוסף לסימניות #4 חן חן! מדהים כתמיד! אין על הפרספקטיבות שלך הפריע לי דווקא האף של הילד הזה נראה 'חזירי' (סליחה על הביטוי)
חן חן! מדהים כתמיד! אין על הפרספקטיבות שלך הפריע לי דווקא האף של הילד הזה נראה 'חזירי' (סליחה על הביטוי)
אלישבע גוהר מהמשתמשים המובילים! מנהל קבוצה מנוי פרימיום עיצוב גרפי איור מקצועי צילום מקצועי הדמיות בתלת מימד עריכה והפקת סרטים 27/10/19 הוסף לסימניות #5 נכתב ע"י sweetpanda1: חן חן! מדהים כתמיד! אין על הפרספקטיבות שלך הפריע לי דווקא האף של הילד הזה צפה בקובץ המצורף 555061 נראה 'חזירי' (סליחה על הביטוי) לחצ/י כדי להרחיב... אני דווקא אוהבת את זה.. זה שובבי ונועז.. אולי זה חלק מהאיפיון?
נכתב ע"י sweetpanda1: חן חן! מדהים כתמיד! אין על הפרספקטיבות שלך הפריע לי דווקא האף של הילד הזה צפה בקובץ המצורף 555061 נראה 'חזירי' (סליחה על הביטוי) לחצ/י כדי להרחיב... אני דווקא אוהבת את זה.. זה שובבי ונועז.. אולי זה חלק מהאיפיון?
פרוגבוט תוכן שיווקי 4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת
4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת