דרוש מידע רב מסר-לא נשלח הודעות מגימייל

• הוסף לסימניות
שלום. לאחרונה לא מקבלים ממני מיילים מרב מסר.
רב מסר טוענים שהבעיה בדומיין ג'ימייל.
החלפתי למייל של וואלה, ולא עוזר.
עוד מישהו נתקל? יש פתרון?

אם אני אעבור לגימייל עסקי, בתשלום-זה יעזור?
או שצריך גם דומיין אישי?

• הוסף לסימניות
תחליפי לדומיין אישי,
בכל החברות יש בעיות עם ג'ימייל...
חוקים חדשים...

• הוסף לסימניות
האם דומיין למייל מחייב גם רכישת אחסון בתשלום חודשי?
תודה על ההסברים

• הוסף לסימניות
אשמח להמלצה-מאיפה קונים דומיין? כמה אמור לעלות?
פחות הייתי רוצה וירטואלי, עם צג ג' וכו',
מרגיש לי שיש הרבה מקום לנפילות.
אלא אם יש מקום יציב? שלא יפלו לי מיילים באמצע?
אשמח למידע!
תודה.

• הוסף לסימניות
יש הרבה ספקים לכל דבר

אם אתה לא מכיר מספיק הייתי ממליץ לפנות למישהו שמבין בזה קצת

על קצה המזלג

דומיין אפשר לקנות למשל בדומיין דה נט
בכל הקשור לחיבור של הדומיין, צריך להגדיר DNS שבשביל זה זה צריך שירותי אירוח DNS שנרכשים בנפרד או כחלק מחבילה אצל מי שתנהלו את הדומיין.

• הוסף לסימניות
לגבי נפילות של מיילים

ברב מסר ניתן להגדיר למיטב זכרוני שהמייל למענה הוא כתובת אחרת כך שהמייל עם הדומיין הוא רק זה שיופיע בשורת הכתובת ותו לא.

אבל אני עובד עם העברה בוואגנוס וזה עובד מעולה ממש

• הוסף לסימניות
אגב שלח מסר נותנים שירות של פתיחת דומיין פרטי ללקוחות שלהם
אם את לא נעולה על רב מסר
אפשר לעבור אליהם...
(לפעמים זה פשוט יותר, הם מגדירים הכל שכמובן יעבור למייל שלך...)

• הוסף לסימניות
אני נותן שירות מקצועי לניהול DNS
והגדרות של מיילים רשומות תפוצה וכו.
אפשר לפנות בפרטי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה