רב מסר, שלח מסר, V.I.P. ועוד ועוד.

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל עזרה מהפרוגיסטים היקרים !

אני שלוח דוא"ל אחת לשבוע לכ2000 אנשי קשר ואני מעוניין להצטרף לאחת החברות שמתמחות בכך. (עד היום שלחתי דרך ג'ימל).
אשמח לשמוע מה ההבדלים בין החברות והאם יש למישהו המלצה על חברה מסוימת.

תודה רבה מראש !

• הוסף לסימניות
יש כאן ניק בשם 3 פינות שבנה מערכת כזו.

• הוסף לסימניות
MAILCHIMP - עד 12,000 מיילים בחודש - חינם.
זה כנראה הכי טוב בשבילך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עסיסי;2416227:
אשמח לקבל עזרה מהפרוגיסטים היקרים !

אני שלוח דוא"ל אחת לשבוע לכ2000 אנשי קשר ואני מעוניין להצטרף לאחת החברות שמתמחות בכך. (עד היום שלחתי דרך ג'ימל).
אשמח לשמוע מה ההבדלים בין החברות והאם יש למישהו המלצה על חברה מסוימת.

תודה רבה מראש !

חשוב לבדוק מה גודל החבילה חוץ מכמות השליחות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עסיסי;2416299:
אני שולח בעיקר טקסט עם תמונה אחת/שתיים

בהצעות מחיר שאני קבלתי הם היו לחבילה בגודל של 1 מגה, שזה מאוד מעט.
ככל שמגדילים את הנפח המחיר ג"כ גדל.
זה משמעותי מאוד, אולי זה מתאים יותר לשליחת קישורים וכדו'?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עסיסי;2416297:
ואיך הוא עם ספאם ?
זו מהמערכות הפופולריות ברמה בין לאומית. במידה והמחיר מתאים (ומבקרה שלך זה חינם) אתה יכול לסמוך עליהם לגמרי בכל העניינים. לא נראה לי שיש טעם לחפש יותר טוב. אבל נראה לי שהממשק רק באנגלית.

• הוסף לסימניות
אני משתמשת עם GetResponse
וממליצה עליהם בחום
מערכת מתוחכמת, עם תמיכה בצ'אט 24 שעות
עם אפשרויות עיצוב מורחבות
עם הגדרת אוטמצית שיווק
וגם עם אפשרות לעריכת וובינרים.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
זה משהו ישראלי עם נסיון בשליחה למיילים עם חסימות, אם את שולחת לחרדיים זה חשוב.
https://www.sendmsg.co.il/ המחירים ממש טובים ואסף נחמד מאד ויכול להכין לך חבילה אישית לפי הצרכים שלך, אפילו עד 9 מגה בכל דיוור.
ציפי רוט שולחת איתו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י CGCreative;2419065:
זה משהו ישראלי עם נסיון בשליחה למיילים עם חסימות, אם את שולחת לחרדיים זה חשוב.
https://www.sendmsg.co.il/ המחירים ממש טובים ואסף נחמד מאד ויכול להכין לך חבילה אישית לפי הצרכים שלך, אפילו עד 9 מגה בכל דיוור.
ציפי רוט שולחת איתו.

עבדת איתו ?
אגב - ציפי רוט שולחת עם 'רב מסר'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה