נכתב ע"י עסיסי;2416227:אשמח לקבל עזרה מהפרוגיסטים היקרים !
אני שלוח דוא"ל אחת לשבוע לכ2000 אנשי קשר ואני מעוניין להצטרף לאחת החברות שמתמחות בכך. (עד היום שלחתי דרך ג'ימל).
אשמח לשמוע מה ההבדלים בין החברות והאם יש למישהו המלצה על חברה מסוימת.
תודה רבה מראש !
נכתב ע"י s976;2416243:MAILCHIMP - עד 12,000 מיילים בחודש - חינם.
זה כנראה הכי טוב בשבילך.
נכתב ע"י ציפו;2416284:חשוב לבדוק מה גודל החבילה חוץ מכמות השליחות.
נכתב ע"י עסיסי;2416299:אני שולח בעיקר טקסט עם תמונה אחת/שתיים
זו מהמערכות הפופולריות ברמה בין לאומית. במידה והמחיר מתאים (ומבקרה שלך זה חינם) אתה יכול לסמוך עליהם לגמרי בכל העניינים. לא נראה לי שיש טעם לחפש יותר טוב. אבל נראה לי שהממשק רק באנגלית.נכתב ע"י עסיסי;2416297:ואיך הוא עם ספאם ?
נכתב ע"י CGCreative;2419065:זה משהו ישראלי עם נסיון בשליחה למיילים עם חסימות, אם את שולחת לחרדיים זה חשוב.
https://www.sendmsg.co.il/ המחירים ממש טובים ואסף נחמד מאד ויכול להכין לך חבילה אישית לפי הצרכים שלך, אפילו עד 9 מגה בכל דיוור.
ציפי רוט שולחת איתו.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים