דרוש מידע רב קו סטודנט

• הוסף לסימניות
אתם גרים בבית שמש? או בערים חרדיות נוספות? אל תעשו שם רב קו חדש!
תבואו עם מסמכים שאתם סטודנט, מסמכים שאי אפשר לעקוב אחריהם ותחליפו את הרב קו בביתר עילית או בעיר לא דתית אחרת, תגידו להם שנאבד לכם הרב קו ואז זה נחסם לכם!

• הוסף לסימניות
לא הבנתי, מה זה בדיוק ביתר? לא עיר דתית?
אין כאן איזה הבדל דת ומדינה, פשוט יש החיות של משרד התחבורה לא לתת הנחת סטודנט בסניפי רב קו אונליין לחרדי, אלא אם כן עבר תחקיר עומק, וההנחיות האלה משתנות מעיר לעיר וככל הידוע לי בביתר לא בודקים אותך בכלל.

• הוסף לסימניות
אין כאן איזה הבדל דת ומדינה, פשוט יש החיות של משרד התחבורה לא לתת הנחת סטודנט בסניפי רב קו אונליין לחרדי, אלא אם כן עבר תחקיר עומק, וההנחיות האלה משתנות מעיר לעיר וככל הידוע לי בביתר לא בודקים אותך בכלל.
א. לפי הניסוח הבעייתי שלך זה היה נראה ששמת את העיר החרדית ביתר עילית בשורה אחת עם הערים החילוניות. שים לב להבא שזה לא ישנה שוב.
ב. לגבי זה שלא בודקים - לא בכל מרכזזית 'על הקו' משתכנעים ממך, תלוי מאוד באיזה מרכז 'על הקו' אתה הולך, וכמה קריצת העין שלך משכנעת... 😉 ואני אומר לך את זה כ @בעל ניסיון

• הוסף לסימניות
א. לפי הניסוח הבעייתי שלך זה היה נראה ששמת את העיר החרדית ביתר עילית בשורה אחת עם הערים החילוניות. שים לב להבא שזה לא ישנה שוב.
סליחה, מצטער על השם הרע שיצאה בשגגה על עיר מגורי הקודם.
ב. לגבי זה שלא בודקים - לא בכל מרכזזית 'על הקו' משתכנעים ממך, תלוי מאוד באיזה מרכז 'על הקו' אתה הולך, וכמה קריצת העין שלך משכנעת... 😉 ואני אומר לך את זה כ @בעל ניסיון
אתה מתכחש להנחיה כזאת? אתה גר בבית שמש?
ספר לנו מניסיונך איך היה הביקור האחרון שלך בסניף 'על הקו'!

• הוסף לסימניות
עכשיו הם נזכרו לבדוק?
כבר כמעט סוף שנה..

אפשר ללכת לשחרר את הרב קו ללא סטודנט ואח"כ לעשות סטודנט במכשירים בבתי הכנסת

• הוסף לסימניות
סליחה, מצטער על השם הרע שיצאה בשגגה על עיר מגורי הקודם.
אל תבקש ממני.
פשוט תבין את זה שטעית. לא קרה שום דבר, אנחנו בני אדם.
אתה מתכחש להנחיה כזאת? אתה גר בבית שמש?
ספר לנו מניסיונך איך היה הביקור האחרון שלך בסניף 'על הקו'!
אני רואה שאתה עדיין מתעקש... אז בא אני יגיד לך שבפעם האחרונה שנאבד לי הרב קו, התקשרתי למנפיק שעשה לי את הסטודנט כדי שישלח לי את המסמכים של הסטודנט, והוא אמר לי שכשאלך להנפיק רב קו חדש לא ללכת לכל מרכזיית על הקו בביתר, אלא לסניף מסוים ובשעה מסוימת ולפקיד מסוים.
אם אני לא טועה, אפשר להסיק מזה, שלא כל סניף של על הקו בביתר נוטף דבש כמו שאתה מנסה לזרות בעיני הציבור.​

• הוסף לסימניות
אל תבקש ממני.

אני רואה שאתה עדיין מתעקש... אז בא אני יגיד לך שבפעם האחרונה שנאבד לי הרב קו, התקשרתי למנפיק שעשה לי את הסטודנט כדי שישלח לי את המסמכים של הסטודנט, והוא אמר לי שכשאלך להנפיק רב קו חדש לא ללכת לכל מרכזיית על הקו בביתר, אלא לסניף מסוים ובשעה מסוימת ולפקיד מסוים.
אם אני לא טועה, אפשר להסיק מזה, שלא כל סניף של על הקו בביתר נוטף דבש כמו שאתה מנסה לזרות בעיני הציבור.​
מאז ששמעתי על הנחייה מסוימת שנתנו לפקידי על הקו בבית שמש
מאז אני משכפל את הרב קו רק בביתר
ושם בניגוד לבית שמש מעולם לא ביקשו ממני מסמכים כלשהם ולא שאלו שאלות, (כל הפקידים כל השעות)
ובבית שמש כל הפקידים דורשים להביא צילומים ומסמכים וחלקם עוד מוסיפים לשאול שאלות (מה אתה לומד וכו')

• הוסף לסימניות
אל תבקש ממני.

בפעם הבאה תעשה אצל אותו מנפיק?

• הוסף לסימניות
ושם בניגוד לבית שמש מעולם לא ביקשו ממני מסמכים כלשהם ולא שאלו שאלות, (כל הפקידים כל השעות)
ובבית שמש כל הפקידים דורשים להביא צילומים ומסמכים וחלקם עוד מוסיפים לשאול שאלות (מה אתה לומד וכו')
איזה מסמכים ואיזה צילומים?
הרי צריך תעודה ואישור לימודים וזהו

• הוסף לסימניות
כרטיס סטודנט או צילום כרטיס ומסמכים הכוונה אישור לימודים

• הוסף לסימניות
בא תגיד לי כמה זמן עבר מאז המקרה?
כי אני מכיר אנשים שהיה להם יותר קל להנפיק את הרב קו סטודנט שלהם במרכז 'על הקו' ברב שפע בירושלים מאשר ב'על הקו' בביתר!

• הוסף לסימניות
בא תגיד לי כמה זמן עבר מאז המקרה?
כי אני מכיר אנשים שהיה להם יותר קל להנפיק את הרב קו שלהם במרכז 'על הקו' ברב שפע בירושלים מאשר ב'על הקו' בביתר!
לפני חודשיים!.
אני לא מכיר את 'על הקו' בירושלים.

• הוסף לסימניות
פשוט לקנות רב קו על שמך, ללא פרופיל סטודנט, ולעדכן את היותך סטודנט באתר או במכשירים לטעינת כרטיסים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה