דרוש מידע רב שמבין בנושא הכאוב של נרקיסיזם

• הוסף לסימניות
האדמור מטרבישאן
ממש מבין מציל נפשות בכל תחום
מס של הגבאי שלו-0533113756
הגעתי אליו אחרי רצף קשיים בשנים האחרונות
היחיד שהצליח להרים אותי ממצבי ולעזור לי לטפל בעצמי
באים אליו מכל הארץ
אחיין של האדמור מקרעטשניף שידועים ממשפחה שעוזרים ביעוץ
מקבל גם נשים

• הוסף לסימניות
@חיולה
אם יש לך דרך ליצור איתי קשר בפרטי
יש לי רב מוכר ואמין מאד
שמבין בנושא לעומקו ולרוחבו
ולי אישית עזר מאד

• הוסף לסימניות
אני מאוד מקווה שזה לא יראה כקריאת תיגר על נעילת האשכול הקודם, אבל ראיתי חובה לעצמי להביא כאן את ההודעה המצורפת, כהמשך ישיר לכל מה שהעליתי באשכול הקודם, והיה לתועלת גדולה לכל השותפים האמיצים...
מצידי - לחתוך את ההודעה מכאן, ולשתול אותה באשכול הקודם ולנעול שוב - וזה עדיף, כי כך יותר משתמשים יתויגו - ויהנו... אין לי ספק שהמתמודדים היקרים והאמיצים יודו לכם על כך...
עמיתים יקרים.
ביום חמישי האחרון, היתה כתבה נוספת בעיתון קטיפה – שלישית בסדרה, שבאה בעקבות תגובות שהם קיבלו מקוראים, והוסיפו עליהם תשובות מומחים.
כרגיל – אני לא מתיימר לחוות דעה בענין... רק העליתי כבעבר מהסורק ישר אליכם, וגם הפעם בכל האופציות [PDF, מכווץ, ותמונות] - לתועלת כולם. הרבה הצלחה ואושר לכולם.

קבצים מצורפים

• כתבה קטיפה3.pdf
    3.8 MB · צפיות: 36
  • כתבה קטיפה3.rar
    3.5 MB · צפיות: 24
  • 11.jpg
    11.jpg
    KB 685.6 · צפיות: 34
  • 22.jpg
    22.jpg
    KB 350.5 · צפיות: 35
  • 33.jpg
    33.jpg
    KB 794.1 · צפיות: 34
  • 44.jpg
    44.jpg
    KB 395.7 · צפיות: 36
  • 55.jpg
    55.jpg
    KB 751.9 · צפיות: 31
  • 66.jpg
    66.jpg
    KB 498.1 · צפיות: 29
  • 77.jpg
    77.jpg
    KB 805.8 · צפיות: 32
  • 88.jpg
    88.jpg
    KB 586.7 · צפיות: 34
  • הוסף לסימניות
הוא מקבל קהל או רק בטלפון?
מדובר במקרה דחוף ואכן את השם שלו יש לנו רק לא מצליחים להשיג טלפונית כמה שבועות וניסינו בשעות שכתבו פה
לנדנד לנדנד לנדנד
הצלחנו כך להשיג אותו פעמיים כשנצרכנו לכך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה