איזה אזור אתם גרים?יש לי ארונית עם כיור שמחוברת לקיר גבס, הארונית כמעט יוצאת מהמקום, אני מחפשת רגליים בגובה 22-23 ס"מ שיתמכו בארונית, איפה קונים כזה דבר? או שיש לכם פתרון אחר להציע?
דרום.איזה אזור אתם גרים?
חסום לי האתר, אם יש למישהו אפשרות להעלות לפה תמונות רלוונטיות עם מחיר אשמח מאד!
רגל מתכוננת https://www.amazon.com/-/he/מתכווננות-Wlrrcwdttc-רגליים-להחלפה-לריהוט/dp/B0B2NRP5B5?th=1דרום.
איזה רעיון יש לך?
חסום לי. אשמח לתמונה + מחיר.
מה האורך של הרגל?בקשה!
הארונית שלי מותקנת כבר בגובה 22.5 ס"מ, נגיד אני לוקחת את ה20 ס"מ, מה אפשר להוסיף לזה בחיבור כדי להגביה ב2.5 ס"מ?יש כמה גבהים בדגם הזה יש 20 ס"מ שעולה 59 ש"ח 25 ס"מ עולה 79 ש"ח
אפשר להוסיף חתיכת עץ בין הרגל לארון.הארונית שלי מותקנת כבר בגובה 22.5 ס"מ, נגיד אני לוקחת את ה20 ס"מ, מה אפשר להוסיף לזה בחיבור כדי להגביה ב2.5 ס"מ?
וכן אשמח לקישור של זה, תודה.
מה הקישור של הרגליים האלו?בקשה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים