רגלי בראשית

• פותח הנושא mig
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
...

קבצים מצורפים

• רגליים2.jpg
    KB 50.1 · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
אורטל רחמים בקשה תמונה לרפלקסולגיה- את מרשה לה?:)

• הוסף לסימניות
מזל טוב! בחופשת לידה יש זמן לצלם אה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;747087:
מזל טוב! בחופשת לידה יש זמן לצלם אה?

יש זמן, אין זמן,
זה עובר כ"כ מהר...

• הוסף לסימניות
הגיל הזה עובר כל כך מהר שלא זוכרים איזה מותק זה היה!
נצלי אכלי וצלמי כל היום.

• הוסף לסימניות
יופי של תמונה !
:)

• הוסף לסימניות
תמונה עם פוטנציאל טוב, היה עדיף קודם לסוך את הרגל בשמן תינוקות להסרת קילופי העור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איציק'ל;748019:
תמונה עם פוטנציאל טוב, היה עדיף קודם לסוך את הרגל בשמן תינוקות להסרת קילופי העור.

נראה לי שזה חלק מה"בראשית"
לא? ;)

• הוסף לסימניות
הזמנה חיה לעיסוי

זה יכול להשתלב בפרסומת לעיסוי תינוקות. המראה הז מדגדג בידים לקחת שמן טוב ולעסות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י orli_dimri;748024:
נראה לי שזה חלק מה"בראשית"
לא? ;)
כן אבל זו רק הכותרת.... התמונה עצמה זקוקה לשדרוג מהבחינה הזו....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איציק'ל;748611:
כן אבל זו רק הכותרת.... התמונה עצמה זקוקה לשדרוג מהבחינה הזו....

אפשר קרם גוף, ואפשר קרם פוטושופ...

במקרה זה נראה לי זה חלק מהראשיות והטבעיות של קטנטנים בגיל 3-4 ימים.

• הוסף לסימניות
אהבתי.

מזכיר לי נשכחות..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה