רגע זוהר בחיים>>>

• פותח הנושא high
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מה אומר לכם הסלוגן הזה במושכל ראשון? ושני?
אני יוצאת לכמה שעות חופש ... עד הלילה
אשמח לכל חוות דעת!

• הוסף לסימניות
לי זה מיד התקשר עם כלה, חתונה

• הוסף לסימניות
מצוין תודה!
זה אכן לחנות תכשיטים שפונה בעיקר לכלות
מה דעתך?

• הוסף לסימניות
יפה, אך רגע זה דבר חולף.
אך אולי - "לרגעים זוהרים"
או "לרגעים של זוהר"

• הוסף לסימניות
למה את חושבת? לא סתם אני שואלת, שמעתי כבר את ההמלצה הזאת

• הוסף לסימניות
מה הבעיה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י high;1341610:
למה את חושבת? לא סתם אני שואלת, שמעתי כבר את ההמלצה הזאת

כי כפי שכבר כתבתי - רגע הוא פה בדיוק לרגע, גם אם הוא היה זוהר.
אז אם את קוראת לזה "רגע זוהר בחיים" למה את מתכוונת? לרגע הקניה? לרגע הענידה? או לכל הרגעים שבהם הכלה תיראה זוהרת?
:):):)

• הוסף לסימניות
המילה זוהר משום מה לא מצטלצלת לי טוב... למה? אין לי מושג. אולי כי אף פעם לא שמעתי על כלה שרוצה להיות זוהרת...

• הוסף לסימניות
נשמע לי אומלל מאוד.:(
המסכן ההוא שנמצא ליד תחנה מרכזית וקשקש בקופסתו, זכה לרגע של זוהר בחיים, כשנשיא בריטניה הגדולה לחץ את ידו והצטלם אתו.:eek:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אחת אחת 11;1341760:
המילה זוהר משום מה לא מצטלצלת לי טוב... למה? אין לי מושג. אולי כי אף פעם לא שמעתי על כלה שרוצה להיות זוהרת...

.........................................
:):):):):):):):):):):):):):):)

• הוסף לסימניות
'זוהר' שייך יותר לעולם הקוסמטיקה.

והמשפט הזה העלה לי במושכל ראשון - חתונה. חופה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה