רד אלינו עפיפון

• הוסף לסימניות
מקסים!!!
איזו עדשה זו?

• הוסף לסימניות
מהמם.
ניסיתי כמה פעמים לצלם עפיפון ואף פעם לא יצא לי מוצלח. מה הסוד שמעלה את העפיפון למעלה?

• הוסף לסימניות
בס"ד

אני לא רואה חיבור בין הילדות לעפיפון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעקב1;835969:
בס"ד

במידה והיה לי שליטה על זה- מה היה נותן לי חיבור?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעקב1;835969:
בס"ד

אהההה!
אז תגידו ככה

• הוסף לסימניות
הסוד שמעלה אותו למעלה זה רוח ומשהו שיודע להתעסק עם זה, (הבנות לא מחזיקות בחוט אלא רק "קוראות" לו)
התלבטתי אם התמונה הזו משלימה את הסט או שהיא הורסת

• הוסף לסימניות
זה יכול להיות בשער של בתוך המשפחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יצירתית;836003:

1. נתוני השטח לא רלוונטיים. הצילום נמדד לבדו.
2. רצית להציג פה ילדות משחקות בעפיפון, לא?

כאן הקומפוזיציה והרעיון הולכים לאיבוד לגמרי.
לא עפיפון ולא ילדות.

• הוסף לסימניות
משלים את הסט אבל הרקע הנקי בתמונה הראשונה מתאים יותר

• הוסף לסימניות
חשבתי שאני מוכשרת...:p כנראה שזה נכנס ולא זכרתי מאיפה

• הוסף לסימניות
אולי שגם השמאלית היתה פונה כולה לצד שמאל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה