דרוש מידע רהיטים - רק סנדוץ'??

• הוסף לסימניות
כי ככה
חלק אומרים לנו (וכמובן גם כל החנויות ...)שרק סנדויץ' וסיבית זה דפוק ולא שווה.
ומעט שפגשנו אומרים שזה מצויין וכו'.....
(ויש פער גדול מאוד...מצאתי בכל מיני חנויות באינטרנט ארונות ממש בזול!!!!!)
אדגיש שאנחנו זו"צ שלא קונה עדיין את הרהיטים לדירה שלו , ואמור לעבור עם הרהיטים האלו.
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
רהיטים זמניים קניתי באיקאה היה מצוין, קבועים רק סנדוויץ' ורצוי עם פורמיקה אמיתית ועץ איכותי גם בדלתות [לרוב לא עושים מסנדוויץ' וחבל], אני קניתי מחברה ידועה אמרו סנדויץ' אבל הדלתות מאיזה חומר דפוק דפל תוך חצי שנה הצירים והחליפו ונפל שוב...

• הוסף לסימניות
רהיטים זמניים קניתי באיקאה היה מצוין, קבועים רק סנדוויץ' ורצוי עם פורמיקה אמיתית ועץ איכותי גם בדלתות [לרוב לא עושים מסנדוויץ' וחבל], אני קניתי מחברה ידועה אמרו סנדויץ' אבל הדלתות מאיזה חומר דפוק דפל תוך חצי שנה הצירים והחליפו ונפל שוב...
בד"כ לא עושים את הדלתות מסנדוויץ היות וזה חומר שעלול להתעוות כשהוא חופשי [הדלתות מחוברות עם צירים הם לא ממוסגרות]
כמובן שיש מגוון אפשרויות נוספות איכותיות יותר ופחות.

• הוסף לסימניות
אם אתם צריכים להעביר את הארון לא לקחת מסיבית, את הסנדוויץ תוכלו להעביר אחכ יותר בקלות
(אני קניתי סיבית ומתחרטת, הסבירו לי אחרי שקניתי שבסיבית אי אפשר להבריג באותו מקום שכבר יש חור, חייבים חור אחר... משהו כזה)

• הוסף לסימניות
אם אתם צריכים להעביר את הארון לא לקחת מסיבית, את הסנדוויץ תוכלו להעביר אחכ יותר בקלות
(אני קניתי סיבית ומתחרטת, הסבירו לי אחרי שקניתי שבסיבית אי אפשר להבריג באותו מקום שכבר יש חור, חייבים חור אחר... משהו כזה)
היום בדרך כלל כבר לא מבריגים עם ברגים אלא בנגריה מכינים כבר חורים מוכנים שלשם מכניסים תפסנים שעליהם מונחים המדפים, או גוף הארון גם עם הברגה קבועה נפתחת

• הוסף לסימניות
יש גם MDF

• הוסף לסימניות
היום בדרך כלל כבר לא מבריגים עם ברגים אלא בנגריה מכינים כבר חורים מוכנים שלשם מכניסים תפסנים שעליהם מונחים המדפים, או גוף הארון גם עם הברגה קבועה נפתחת
נכון
וגם זה לא תמיד שורד העברה

• הוסף לסימניות
גם עץ מלא סיוט להעביר
כבד ומסורבל
מנסיון אישי הרבה יותר נהננו מהסוונדיץ

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה