דרוש מידע רהיטי ביוטי בית

• הוסף לסימניות
אנחנו מרהטים את הבית בס"ד, כולל חדר שינה,
ומבקשת לשמוע המלצות(דיס-המלצות באישי) ממי שמכיר/ יודע/ קנה בביוטי בית בשמואל הנביא,
דחוף לנו מאד להזמין בשבוע הקרוב,
כמו"כ נשמח להמלצות על חנויות רהיטים נוספות בירושלים שמצוינות בטיב, איכות וגם במחיר...

• הוסף לסימניות
מתעניינת גם, אם מישהו קנה שם, אשמח לשמוע המלצות או דיס באישי
תודה

• הוסף לסימניות
אני גם אשמח לשמוע,
תודה

• הוסף לסימניות
אחותי קנתה שם, וגם חברה טובה
שתיהן לא היו מרוצות.
לא מזמן האספקה
ולאחותי הביאו באיחור גדול דוגמא שלא הזמינה.

• הוסף לסימניות
מעניין, כשרצינו לרהט את ביתנו המליצו לנו כולם בכל פה עליהם

• הוסף לסימניות
מקפיץ.
למישהו יש מידע חדש להחכימנו?
מחפשים ארון לחדר ילדים ומעוניינים לשמוע את חכמת ההמונים דפה על החנות הזאת.
תודה

• הוסף לסימניות
נהננו מאוד מאוד!
שרות מצוין!!!!
וגם אם הביאו מיטה שלא בדיוק לפי ההזמנה,
באדיבות הסכימו גם להחליף ובינתיים להשאיר את הטעות כדי שלא נישאר בלי כלום
ממליצה בחום.

• הוסף לסימניות
יש שם בלאגן, צריך לעמוד עליהם
אני הרווחתי מעקה למיטה מתנה (250 ש"ח) כי הגיע לי בלי שהזמנתי
ומדף נוסף - הזמנתי אחרי שנה עוד מדף לארון שקניתי שם ולקח להם כמה חודשיים טובים עד שהגיע אלי
התקשרתי בלי סוף, והם עשו לי כמה הזמנות כי כל פעם לא מצאו את הקודמת
בסוף קבלתי 2 מדפים במקום אחד.
מבחינת מחיר הם ממש זולים, הבאתי להם הצעת יותר זולות והם הורידו במחיר!

• הוסף לסימניות
האמת שהתבלבלנו מהביקורות בגוגל, יש חוות דעת אמיתית, מנסיון.?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
ממש ממליצה!
אנחנו קנינו מהם ספת עור בהבדל ממש משמעותי מחנויות אחרות , הגיע לנו בזמן ועמדו בכל מילה שהבטיחו.
כיום 7 שנים אחרי-אפשר לומר שממש לא אכזבו.

• הוסף לסימניות
קנינו מיטות בעיצוב אישי והמיטות הגיעו שונות לגמרי ממה שהזמנו. בנוסף המיטות הגיעו פגומות עם חורים ובעל החנות דחה אותנו שוב ושוב. הוא לא אמין בכלל לא להתקרב לשם!

קבצים מצורפים

• IMG_20240603_184712_HDR (1).jpg
    IMG_20240603_184712_HDR (1).jpg
    2.7 MB · צפיות: 56
  • הוסף לסימניות
קנינו מיטות בעיצוב אישי והמיטות הגיעו שונות לגמרי ממה שהזמנו. בנוסף המיטות הגיעו פגומות עם חורים ובעל החנות דחה אותנו שוב ושוב. הוא לא אמין בכלל לא להתקרב לשם!
וואו תודה ממש ניצלנו כמעט קניתי שם.

• הוסף לסימניות
אנחנו ממש עכשיו גמרנו לרהט את כל הבית אצל טיב הרהיט ואני ממש ממליצה בחום
בעלת החנות היא מאוד פרקטית ונותנת עיצות והכוונה ממש מועילה ומוכרים את רהיטים מהחברות הכי טובות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה