קודם כל תודה על המידעאני קניתי מלפני כמה חודשים
לבנתיים מרוצה
נראה סחורה טובה
תודה!!אני קניתי דרך חנות, רבעיה.
הוספתי 500 שח על המיטה הרביעית,
והוספתי עוד 500 שח כי בקשתי פורמייקה מסויימת שהנגר שלי בנה לי בה ארון.
המיטה מעולה! המיטות עם חיזוקי ברזל. נפתחות ונסגרות בקלות.
המעלה ברביעייה שלמרות שזה 4 הגובה הכולל ממש סביר ונעים לשבת על המיטה הרביעית,
ובנוסף, במיטה התחתונה יש ארגז דקיק (אני שמה שם קישוטי סוכה שנפרסים לכל האורך בקלות ולא נהרסים).
מזמן ואת עדיין מרוצה?אני כבר לא זוכרת, זה היה מזמן,
אבל יכול להיות שמהמחיר הבסיסי היה 3500
ויש גם תוספת תשלום על ההובלה.
איזה יופישנתיים
מרוצה מהכל.
4.5 שנים זה בהחלט מדד לאיכות.לי גם יש.
כבר 4.5 שנים.
היא המיטה הכי נוחה לפתיחה מכל מה שניסיתי בחנויות.
קניתי דרך חנות, לא זוכרת כבר בכמה,
אבל בסביבות המחיר הנ"ל.
מענין מה שאת אומרת על הרוחב, אני באמת אחשוב על זהלנו יש קומותים + 3 מיטות + ארגז מצעים כבר יותר מ4 שנים
ממליצה מאד מאד מנסיון של שימוש עם חבורת בנים פעילים
מיטה מסיבית וחזקה
נפתחת נסגרת בקלות רבה וזו מעלה היות ובחברות רבות זה המוקש וילדים מתקשים לסגור
לא יודעת איזה רוחב את מזמינה אבל שוה להוסיף ל80
נראה לי הסטנדרט 70 וחבל הילדים גדלים ולבחור/ה צפוף מידי..
צודקתתחשבי טוב ושווה כל אגורה להוסיף על זה
ברגע הילדים גדלים וזה מיטה לשנים ארוכות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים