דרוש מידע רהיטי מינצר באשדוד

• הוסף לסימניות
שלום,

אשמח לשמוע חוות דעת על מינצר באשדוד, איכות, שירות , מחיר, אספקה וכו'
חשוב לי לשמוע על שירות גם לאחר הקניה, באם יש בעיות...
מבררת בעיקר בשביל חדר שינה אבל גם בכללי
אפשר גם באישי במייל - misheiachat100:)gmail.com

וכן המלצות על חנויות נוספות

מאד יעזור לי!
תודה רבה

• הוסף לסימניות
האמת שאני כמעט כבר סגרתי בשווירץ רק גיסי אמר לי שאצלו השידה הלכה תוך שנתיים וגם הראש של המיטה והחברה של שווירץ זה ת. ב. ומינצר אלף שקל יותר אבל ריפוד מלא וחברת קומפורט אז מה עדיף?

• הוסף לסימניות
האמת שאני כמעט כבר סגרתי בשווירץ רק גיסי אמר לי שאצלו השידה הלכה תוך שנתיים וגם הראש של המיטה והחברה של שווירץ זה ת. ב. ומינצר אלף שקל יותר אבל ריפוד מלא וחברת קומפורט אז מה עדיף?
אני יודעת שמינצר מאוד איכותי
מיטה מרופדת כבר שנה ורבע כמו חדשש

• הוסף לסימניות
למעשה ללכת למינצר ולא להתפשר על מה שרוב האנשים אומרים ששוירץ חוץ משירות יש לו הכל
חוץ מזה מה אני עושה לגבי מזרונים מינצר מביא פולירון ב2500 ושווירץ מביא אסטור ב 1330 וטוען שפולירון זה לא טוב

• הוסף לסימניות
לא מכירה לא את מינצר ולא את שוירץ
רק לכל חנות יש כל מיני רמות וחברות
אתם צריכים לבוא לחנות אחרי שיעורי בית מקרובים וחברים מאיזה חברה/רפד יש להם והאם מרוצים
ולדעת כנכנסים לחנות כמה אתם רוצים להשקיע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה