רהיטי ת.ב.י מישהו מכיר/ יודע?

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל אינפורמציה על רהיטי ת.ב.י איכות וכו'

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
רהיטי זבל דעתי בענין......!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
במה היו לך בעיות?
פשוט מישהו מאד המליץ לנו על זה
אני צריכה את זה ליחידת דיור...

• הוסף לסימניות
תשלחי לי באישי למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
יש לי מה לומר

• הוסף לסימניות
רמה נמוכה
לצערי מניסיון!

• הוסף לסימניות
:( הזמנו השבוע ממש המליצו לנו, מקוה שניהיה מרוצים

• הוסף לסימניות
חבל שלא אמרת שכבר הזמנת. במצב כזה אין שום היתר מבחינת דיני לשה"ר להגיד לך האם הם איכותיים או לא.

• הוסף לסימניות
אני לא התייעצתי פה עליהם, משהי אחרת פתחה את האשכול אני במקרה ראיתי את האשכול הזה (אחרי ההזמנה ) והגבתי

• הוסף לסימניות
לי יש ארון שלהם 3 שנים ואני ממש מרוצה

• הוסף לסימניות
לי יש חדר שינה שלהם 4 שנים
דווקא מאוד מרוצה

• הוסף לסימניות
ואוו, אני נושמת קצת לרווחה בזכותכם , לא אוהבת לקנות זול ודפוק ... מעדיפה לשלם יותר ולקבל רהיטים טובים,
וממש המליץ לנו בחנות, ראינו גם את הסחורה עומת והיה נראה גימורים טובים, וכו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה