נכתב ע"י צברית;718128:
נכתב ע"י שניאור770;717822:אני עושה לי סדר ע"ג הפורום תודה על שיתוף הפעולה.
אני שואל את עצמי מה החברה משווקת או רוצה לשווק?
לחברה יש מכשיר שמתחבר לארון החשמל הביתי של כל אחד וחוסך כ-30% מהצריכה
היסטוריית החברה:
החברה יצרה את המוצר בלונדון לפני כ-5 שנים ושיווקה אותו במחיר של 700 פאונד לצרכן
וכפי המידע שניתן לי החברה מכרה עשרות אלפי יחידות באירופה כמוצר מדף בעל תו תקן אירופאי מוגן בפטנט עולמי עם תוקף אחריות על המוצר של 15 שנה, עם הוכחות של מכירות בשטח.
מה עכשיו?
החברה רוצה להיכנס לשוק הביתי בישראל בעסקת ליסינג ב-50 ש"ח לחודש לצרכן
כך שהרווח שנשאר ללקוח הוא משמעותי בעידן של היוקר מאמיר בחשמל.
אני לא עושה אסטרטגיה וכדו' רק לוגו שמשלמים עליו ושאמור להתאים לסגנון הישראלי,
ירוק ,ובעל משמעות בתחום החיסכון באנרגיה,
מצטרפת... (1136 ש"ח)נכתב ע"י יעקב וואלף;718203:מעניין,אני קבלתי חום כשקבלתי חשבון חשמל דו חודשי 1217 ש"ח אולי בגלל החימום.
ויכול להיות שזה יחסוך לי איזה 150 ש"ח בחודש אחרי עלות ה-50 ש"ח בחודש
שלח לי פרטים שלהם זה ממש יעזור לי...
נכתב ע"י צא;718247:מצטרפת... (1136 ש"ח)![]()
נכתב ע"י שושי כהן;718268:סליחה על ההערה אחרי כל המחמאות, הלוגו הנוכחי אכן מעוצב בטעם ונראה שעבר אצל מעצב מקצועי אבל:
בעיני, אין מקום ליצרת לוגו חדש ושונה, אם הלוגו באנגלית מכר עשות אלפי יחידות צריך להתבסס עליו ולהתאים אליו
נכתב ע"י שושי כהן;718268:סליחה על ההערה אחרי כל המחמאות, הלוגו הנוכחי אכן מעוצב בטעם ונראה שעבר אצל מעצב מקצועי אבל:
בעיני, אין מקום ליצרת לוגו חדש ושונה, אם הלוגו באנגלית מכר עשות אלפי יחידות צריך להתבסס עליו ולהתאים אליו
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים