כללי רווח בין שורות באינדיזיין- עזרה גדולה!!

• הוסף לסימניות
יש לי טבלה עם טקסט שמוגדר ע"י סגנונות. הבעיה היא שבטקסט בסגנון מסוים הריווח בין השורות משתנה- לפעמים כך ולפעמים אחרת. לא מצאתי לזה הסבר וכשניסיתי לשנות את הרווח, השורות שאח"כ זזו (הן מוגדרות בסטייל אחר) ולא נעשה שינוי בשורות שרציתי. בדקתי סגנונות אחרים שאולי משפיעים- וכלום.
אולי תוכלו לומר אם יש עוד משהו שיכול להפריע? זה נראה כאילו תקוע איזה "enter" אחד שפספסתי, ובעצם אין.

• הוסף לסימניות
אולי זה לא רווח בין השורות, אלא רווח בין פסקאות?

• הוסף לסימניות
כנראה הטקסט יושב על גריד.
תנסה ctrl+alt+shift+G

• הוסף לסימניות
עשיתי "don't align to baseline grid" באופן נקודתי על תא מסוים, זה החמיר...

• הוסף לסימניות
תבדקי אם אין איזה character style שתקוע שם.

• הוסף לסימניות
תעלה קובץ

• הוסף לסימניות
ברור, אני פשוט לא יכולה כי זה לא הקובץ שלי. אני רק עובדת עליו...

• הוסף לסימניות
אפשר לשלוח אלי במייל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
(סודיות מובטחת...)

• הוסף לסימניות
את יכולה לקחת טבלה אחת ולהעלות.
אפשר גם לשנות את התוכן קצת, אם זו הבעיה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולם, הסתדרתי!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה