בקשה רווקים/ רווקות תענו לי!!!

מצב
הנושא נעול.
חברה בלי להוריד מהקושי של זוגות שנישאים עכשיו, והוא קושי גדול
בואו, נסחפתם. לא עוצרים את החיים. זוגות המשיכו להתארס ולהתחתן גם בזמנים הרבה
יותר קשים בהסטוריה. במיוחד שאין לדעת כמה התקופה הזאת תימשך. נכון שכל האושר והצומי שזוכים
לו בחתונה רגילה נאבד, וזה קשה מאוד. אבל אפשר להפנים שיש דברים גדולים מזה.

וחוצמיזה שהקורונה לא לימדה אתכם שתכנונים לחוד ומעשים לחוד? אם ה' החליט שתתארסי זה פשוט יקרה גם בלי להיות בשידוכים..

אין שום היגיון בדברי פותח (ת) האשכול.
אנחנו אנשים, וכולנו מתרגשים מדברים חיצוניים.
אבל מכאן ועד 'לא להתחיל שידוכים', בגלל הקורונה הדרך ארוכה.
אפשר להתארס, ולהתחתן, ולחיות באושר, גם עם הקורונה..
מה גם שאנחנו לא נמצאים כיום בתקופת הפאניקה והלחץ של חודש ניסן, לפחות חצי מהבחורים בעולם הישיבות כבר חלו בקורונה והחלימו, אנשים הרבה פחות חוששים ולחוצים, ובגדול, מצב הרוח של האנשים טוב יותר מאז..
אולי גם לא נלד ילדים, כי תהיה להם ברית מצומצמת..
נו באמת !, זו הסתכלות ילדותית למדי..

חבר'ה-----
כשיודעים שעושים את הדבר הנכון,
אין מקום-
לא ללחצים,
לא לפיק ברכיים,
לא לחוסר ודאות,
רק לאמונה, ואמונה, ואמונה---- אני עושה מה שה' רוצה ממני, ומאמינה שהוא יעשה את שלו :)

נאום בחורה שמתחתנת שבוע הבא, איכשהוא. :rolleyes:

(ולא, לא באילוץ. הכי בשמחה שיש!!!)
מזל טוב!!!
כל כך נכון, מדהים!
שיהיה בנין עדי עד, והמון אושר עד 120!!!

אין שום היגיון בדברי פותח (ת) האשכול.
אנחנו אנשים, וכולנו מתרגשים מדברים חיצוניים.
אבל מכאן ועד 'לא להתחיל שידוכים', בגלל הקורונה הדרך ארוכה.
אפשר להתארס, ולהתחתן, ולחיות באושר, גם עם הקורונה..
מה גם שאנחנו לא נמצאים כיום בתקופת הפאניקה והלחץ של חודש ניסן, לפחות חצי מהבחורים בעולם הישיבות כבר חלו בקורונה והחלימו, אנשים הרבה פחות חוששים ולחוצים, ובגדול, מצב הרוח של האנשים טוב יותר מאז..
אולי גם לא נלד ילדים, כי תהיה להם ברית מצומצמת..
נו באמת !, זו הסתכלות ילדותית למדי..
כנראה אתה נשוי:rolleyes:,
לדעתי אפשר לחלק פה את התגובות בצורה מאוד ברורה, אלו שלא רואים הגיון בקושי הזה- מה שאומר שהם נשואים,
ואלו שמלחיץ אותם מאוד לחשוב על זה ומזדהים עם הקושי- כי הם רווקים/ מאורסים...
אני מהרווקות ומלחיץ אותי מאודדדדדד

לדעתי אפשר לחלק פה את התגובות בצורה מאוד ברורה, אלו שלא רואים הגיון בקושי הזה- מה שאומר שהם נשואים,
אני מהרווקים ומלחיץ אותי מאודדדדדד
אני לא מהרווקים אבל מזדהה מאוד עם הרוקווות
ואפילו יותר ממאוד.

אני מהרווקים ומלחיץ אותי מאודדדדדד
צודק לגמרה
כל מי שנשוי יגיד לי...שטויות כולה חתונה....
אבל וואלה באלי חתונה נורמלית , כל החיים חיכיתי ליום הזה..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה