מידע שימושי רוחות חזקות הלילה והבוקר במודיעין עילית

• הוסף לסימניות
שימו לב שלא התעופפו לכם חפצים מהמרפסת.
ואם יש לכם מחסן עם לוחות ברזל שכל הלילה זזו מצד לצד ולא נתנו לשכנים לישון, אז בבקשה תחזקו את זה בזריזות.

• הוסף לסימניות
צריך לבקש מהרוחות לשנות קול בתקופה זו. אתמול בלילה כמה פעמים חשבתי שיש אזעקה! לקח לי כמה רגעים להקשיב טוב ולהבין שזה רוחות

• הוסף לסימניות
צריך לבקש מהרוחות לשנות קול בתקופה זו. אתמול בלילה כמה פעמים חשבתי שיש אזעקה! לקח לי כמה רגעים להקשיב טוב ולהבין שזה רוחות
כל הלילה קפצתי מפחד שזה אזעקות
ויש רעשים מפחידים ממש שהרוח עושה ...

• הוסף לסימניות
שימו לב שלא התעופפו לכם חפצים מהמרפסת.
ואם יש לכם מחסן עם לוחות ברזל שכל הלילה זזו מצד לצד ולא נתנו לשכנים לישון, אז בבקשה תחזקו את זה בזריזות.
ואם יש לכם בניה לא חוקית והוצאת מרפסות של השכנים מלמעלה תיזהרו על הראש שלכם...

• הוסף לסימניות
למה רק במודיעין עילית? יש רוחות בכל הארץ נראה לי
שם אני גר....
אולי זה רק בהרים....

והיה שכן שאמר לי שהיו לוחות מפח שהיו כיסוי למחסן בחניה שעלו וירדו כל הזמן... מהרוח. והוא חשב שזה יריות.

זה כשאנשים דרוכים... כל דבר נשמע מטריד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה