• הוסף לסימניות
היום זה בחלט עבר כל גבול
אני לא מצליחה לישון מרוב הרעש של הרוחות
שמתי דבק מלחמה מסביב לחלונות ולא עזר
יש למישו עיצה איך לא לשמוע אותם?

• הוסף לסימניות
כבר חשבתי שמדובר בשדים ורוחות.. איזה פחד!!!!!

כנראה שהחלונות שלכם לא אטומים. אצלינו לא שומעים שום רוחות, או שזה תלוי במיקום ובכיוונים...

• הוסף לסימניות
דבק מלחמה - מעולה. אבל סביב האוזניים...

• הוסף לסימניות
את מוזמנת אלי עם הקטנה :)
אצלנו אין כאלה רוחות מטורפות.

• הוסף לסימניות
בחורף זה כל הכייף להתכרבל בשמיכה ולשמוע את הרוחות שורקות בחוץ...:)
רק שבנתיים זה לא קרה הרבה :(

• הוסף לסימניות
אטמי אזניים. עולים שקל בכל בית מרקחת מצוי.
אגב גם אצלנו הרוחות שורקות בעוז ואשמה גדולה תלויה על צוואר חלונות האלומיניום והמתקינים שלהם. היינו רוצים לאטום אותם יותר (בצורה מקצועית, לתמיד) כי מלבד זה אנחנו גרים באזור פרוץ לרוחות, אז כל משב קל מלווה בנשיפות קולניות.
למישהו יש עיצה למי פונים?

• הוסף לסימניות
אני מניקה תינוקת קטנטנה
לא שייך אטמי אוזנים

• הוסף לסימניות
לפעמים כשפותחים שתי חלונות במקביל הרוח נכנסת ויצאת וזה מוריד מעוצמת הרעש לעומת אם רק חלון אחד פתוח.
אני לא מתכוונת פתוח לגמרי אלא חריץ ברוחב סנטימטר בערך,
לא שניסיתי את זה ב"רוחות" כאן במרכז, אך אצל גיסתי (תל ציון- איזור ירושלים) כך אני זוכרת שהם עושים.

• הוסף לסימניות
תבדקי אם אין סדקים בקיר שנוצרו מרעידות אדמה קלות וכדו'
הסימן הוא אם יש פס אבק על הקיר (אפילו קטן מאד שהצליח להכנס דרך הסדק)
לסתום עם גבס ועוזר מאד מנסיון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה