דרוש מידע רויאל חוף צאנז

• הוסף לסימניות
אני לא ממש יודעת על מה מדובר פה
אבל היינו שם כל המשפחה שלי לפני שנה בערב פבח
והיה מדהים!!!!
אני לא זוכרת באיזה ווילה היינו אבל היה גקוזי יפה וגריל טוב
מקום מרווח ונעים
הבריכה באמת לא משהו אבל חוץ מזה פצצה
ממש היינו רוצים לחזור לשם שוב
מרחק הליכה בהחלט סביר מהחוף הנפרד ובית הכנסת וכו...

• הוסף לסימניות
הצעתי לקרובי משפחה שלי את המקום הנ''ל בגלל שראיתי כאן אנשים שהיו ונהנו,
הם משפחה עם 10 ילדים והדגישו זאת בעת ההזמנה שהם צריכים דירה הכי גדולה בגלל שיש להם הרבה ילדים קטנים, וסיכמו איתם שהילדים רוצים להיות בבריכה בלילה, כי ביום חם וכו',
לילה לפני ההגעה מתקשרים אליהם מהנהלת המקום ואומרים להם רצינו ליידע אתכם בחוקי המקום, אם יש ילדים שמרעישים אחרי 9 בערב אתם מקבלים קנס של 1500 ש''ח,
תגידו אתם צוחקים עלינו? יש לנו 10 ילדים ונשים להם מוצצים? איך נהיה איתם בבריכה בלילה עם משתיק קול?
אין ברירה אמר בעל המקום, זה הכללים,
אוקיי אז אנחנו מבטלים את ההזמנה, בסדר גמור- שמח בעל המתחם וניתק,
ככל הנראה הוא קיבל הצעה לאירוח בתשלום יותר גבוה ואז הוא מצא דרך אלגנטית להעיף את הלקוחות הקודמים....

• הוסף לסימניות
לא מובן מה עוד צריך שיהיה כתוב כאן בשביל שאנשים יבינו שלא מומלץ ללכת לשם
ומדובר באנשים פשוט נוכלים שברגע שנדפקתם תחפשו אותם ואין עם מי לדבר!!!

• הוסף לסימניות
לא מובן מה עוד צריך שיהיה כתוב כאן בשביל שאנשים יבינו שלא מומלץ ללכת לשם
ומדובר באנשים פשוט נוכלים שברגע שנדפקתם תחפשו אותם ואין עם מי לדבר!!!
כי יש פה כאלו שהיו וכן נהנו!
אבל בכל אופן שומעים גם את הצד השני!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה