כללי רולאפ

• הוסף לסימניות
אני צריכה להכין ללקוח רולאפ בגודל 2 מטר על שמונים וחמש על איזה גודל אני צריכה לעבוד?
תודה!

• הוסף לסימניות
שזה אומר?

• הוסף לסימניות
200/4 =
85/4=
על 300 dpi
וכמובן התמונות והעבודה צריכה להיות איכותי
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
אני הכנתי רולאפ כזה בפרופורציה של 10% ויצא בסדר. (8.5x20ס"מ)
בהצלחה:)

• הוסף לסימניות
עד כמה שידוע לי מרולאפים שעשיתי, עדיף לעבוד על הגודל האמיתי.

• הוסף לסימניות
תעבדי בגודל אמיתי ברזולוציה שבין 150 ל250 DPI, בהתאם ליכולות של המחשב שלך...

• הוסף לסימניות
X2

• הוסף לסימניות
כמו שאמרו הרבה למעלה,
תעבדי 1:1 רזולוציה 80-150
הרול אפ בדר"כ בגודל 210*85, תשמרי למעלה על 5 ס"מ רק רקע, ולמטה על 10 ס"מ רק רקע, כי זה מקומות שעלולים להחתך.

• הוסף לסימניות
זה תלוי אצל מי את מדפיסה יש שיגדו לך 1:1 ויש שיגידו לך 1:10 תשאלי את הדפוס, במקום לקבל פה עצות הסותרות אחד את השני....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפוטו;337803:
זה תלוי אצל מי את מדפיסה יש שיגדו לך 1:1 ויש שיגידו לך 1:10 תשאלי את הדפוס, במקום לקבל פה עצות הסותרות אחד את השני....
לדפוס זה לא משנה איך את בונה, הם יתאימו א"ז לגודל של הרול אפ, ההבדל הוא באיכות הפלט ובנוחות העבודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה