רולדה חלבית

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• IMG_1921.jpg
    IMG_1921.jpg
    KB 91.3 · צפיות: 87
  • הוסף לסימניות
וואהה ממש יפה
רק אני לא מבינה מה זה הקופסאת נעליים עושה שם מאחורה??

• הוסף לסימניות
תענוג הסטייל שלך
והתאורה רכה ונעימה כל כך

• הוסף לסימניות
זה ספרים לא קופסא

לייק... אפשר חתיכה??

• הוסף לסימניות
יפה מאוד,

הייתי מקנטרסת טיפונת ותמונה ורדרדה מדי.

• הוסף לסימניות
הרולדה מגרה ממש!
וגם הסטיליניג, כי לשבת עם כזו עוגה וספר בכזו אוירה-פנטסטי!

• הוסף לסימניות
תאורה חלומית וסטיילינג משגע!

• הוסף לסימניות
משגע ומגרה!!

קפץ לי לעין:
3 צלחות, 2 כוסות, וכפית אחת.

בילגן לי קצת את הראש לחשוב למי מיועד מה..

• הוסף לסימניות
מכלול הצילום שלך תמיד מעלה רוק,
סטיילינג תאורה, העמדה...

• הוסף לסימניות
מושלם

• הוסף לסימניות
יפה מאוד! אהבתי!

ברשותך כמה הערות:
- הפריים מעט עמוס לי מדי - הספרים והכוסות מאיימים להשתלט על העסק.
- חסרה לי תוספת תאורה על חזית הפרוסה השניה שמאחור.
- זווית צילום מעט יותר גבוהה, הייתה חושפת בצורה טובה יותר - את הציפוי המקשט את הפרוסה.

• הוסף לסימניות
כיף לראות תמונות שלך ולקבל בבונוס מתכונים נפלאים (בבלוג)
תמונה מצוינת.

• הוסף לסימניות
תמונה לטעמי! :p:)

• הוסף לסימניות
מגרה..!!

• הוסף לסימניות
תמונה משובחת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה