דרוש מידע רופאי שיניים, הם הסיוט רק שלי?

• הוסף לסימניות
סורי על ההקפצה,
אשמח לקבל המלצה לרופא שיניים מקצועי בביתר
@אסתריקה הלר
אני במאחודת, ממליצה על דוקטור חמודי
עובד בשבזי ובתמרים, אבל התורים ארוכים
דוקטור שאקיראת עלי גם טוב אבל אם זה משהו מורכב דוקטור חמודי יותר מומחה

• הוסף לסימניות
לי גם היה את החרדה הזאת עד שנפלתי מאופניים על הפנים והייתי איזה שנה אצל רופאי שינים בשביל סתימות וטיפולי שורש שכל טיפול שורש היו עושים לי 4 זריקות ואחרי 2 טיפולים כבר לא הפריע לי וזה לא שהכל היה בסדר היה לי דלקת חניכים אבל עד שסיימתי את הטיפולים אחרי שנה לא הזיז לי והפוך יותר הפריע לי הריח של החומר ששמים לפני המאלחש

• הוסף לסימניות
שאני עשיתי טיפולי שורש אח"כ אכלתי בלי בעיה
זה לא תמיד ככה. אצל כל אחד זה אחרת.
זה נורמלי שאחרי טיפול שורש כל פעם שואכלים משהו השן כואבת כמה דקות תופת ?
זה יכול להצביע על דלקת?
הרופא טוען שזה בגלל שמקום אחד גבוה

לי היו שיניים שממש הכל היה כרגיל והיו שכאבו לי גם שבועיים אחר כך..., או אפילו משאיפה קלה של אוויר.
אני לא חושבת שצריך להיבהל מזה, אבל אם נמשך אחרי שבוע לומר לרופא

• הוסף לסימניות
אשמח להמלצה למרפאת שיניים באזור ביתר למבוגרים שעובדים אם לאומית
זה מש דחוף

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה