דרוש מידע רופאת נשים מכבי אשדוד המלצה

• הוסף לסימניות
האם יש למישהו המלצות על רופאות הנשים הבאות?
בסון אלקבץ הילה
חג'ג רינה
מאש רייזר שרית
עזרא אסנת
קוזלובסקי אירנה

במכבי אשדוד..

• הוסף לסימניות
אני לא מכירה רופאה
אבל ד"ר רון מנור מאוד מאוד מקצועי
יש כאילו שיגידו שהוא קר ולא מתייחס
אבל למה שצריך באמת להתייחס הוא מתייחס ולא לוקח אף פעם סיכונים

• הוסף לסימניות
אני לא מכירה רופאה
אז שתדעי שהוא אלוף בלקחת סיכונים! מהרפואנ בפנים אני יודעת את זה.
ואישית מכירה כמה וכמה סיפורים שהוא פספס באדישות שלו וב"ה שלא קרה להם כלום(או יותר נכון ניצלו)

• הוסף לסימניות
יש את וייסמן דורה שהיא ממש מיוחדת

• הוסף לסימניות
אז שתדעי שהוא אלוף בלקחת סיכונים! מהרפואנ בפנים אני יודעת את זה.
ואישית מכירה כמה וכמה סיפורים שהוא פספס באדישות שלו וב"ה שלא קרה להם כלום(או יותר נכון ניצלו)
מאה אחוז צודקת,
ולפעמים כן קרו בגללו כל מיני מקרים,

• הוסף לסימניות
את מנור אני מכירה -פחות מעוניינת
וייסמן דורה -תורים לעוד 4 חודשים...
פוקס סוניה - תמיד הייתי אצלה ופחות בא לי...

לכן שאלתי דווקא על האחרות אם מישהו מכיר.

• הוסף לסימניות
אני לא מכירה רופאה
בהצלחה לך עם מנור שרק לא מתייחס לשום דבר ברצינות
דיי ללכת למי שמסכן את הציבור!
מניסיון !!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה