דרוש מידע רופאת שיניים ד"ר לוביש - חסדי יצחק

• פותח הנושא KLM
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אשמח לשמוע המלצות או להפך.
היינו עם הבת שלי ואבחנה שיש לה 6 סתימות טיפול שורש ועקירת 2 שיניים
בזמן שלפני חצי שנה ביתי סיימה סדרת טיפולים
קיבלתי עליה המלצות ובכל אופן זה נשמע לי לא הכי הגיוני.
איך אפשר לדעת אם הרופא אמין ומומחה? הרי הלכתי אליה לאחר המלצות?????

• הוסף לסימניות
אין לי מושג מי הרופאה הזו. אבל מנסיון דומה, אל תתטפלי, בלי שתלכי לעוד רופא לקבל חוות דעת!

• הוסף לסימניות
האם יש עוד מישהו שמכיר? ויכול לתת חוות דעת.
תודה רבה גדולה

• הוסף לסימניות
אני מכירה,
אבל אני מתוך המרפאה....
לדעתי רופאה אלופה!
איפה הבת שלך עשתה את הטיפולים קודם?
בקופ"ח?

• הוסף לסימניות
רופאה מדהימה!!

• הוסף לסימניות
רופאה מדהימה לדעתי.

• הוסף לסימניות
רפאה מהממת.
הילדים שלי טופלו אצלה

לא יודעת לומר על אמינות וכאלו כי טופלנו רק אצלה וסמכתי עליה
אבל היאא רופאה מעולה לעולה לילדים

• הוסף לסימניות
אין דברים כאלה!
הרופאה היחידה שהצליחה על הילד שלי...
הסבלנות שלה היא משהו נדיר.
אני אישית לא נתקלתי אף פעם בפשלות ותמיד הכל החזיק מצוין.

דוקא אצלי היה סיפור הפוך,
לבן שלי היה תוכנית טיפול אצל רופאים אחרים שכללה 5 עקירות
וכשהגענו אליה היא איבחנה בכזו מקצועיות ואמרה שרק 3 הם במצב של עקירה והשתיים הנותרות שרצו לעקור ניתנות לטיפול.
יש לי גם ילדה עם לסת צפופה ומורכבת והיא מטפלת בה ממש מיוחד.

• הוסף לסימניות
הקפצתם שאלה מלפני שנה...
אם היא לא טופלה עד עכשיו בטח הצטברו עוד כמה חורים וטיפולי שורש...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה