דרוש מידע רופא אלרגיה במאוחדת

• הוסף לסימניות
מחפשת המלצה לרופא אלרגיות במאוחדת לבחור מבוגר
שסובל מאלרגיות בעיקר בחילופי עונות
האלרגיה מתבטאת בקשיי נשימה, צינון , גרד בעיניים
שמקשות מאוד על תפקוד ביום יום

• הוסף לסימניות
בגדול, רופא אלרגיה יאשר לו שהוא אלרגי לדברים נשאפים...
אין כל כך פתרון.
אפשר לנסות לקחת אלרג'יקס שדי עוזר, לי באופן אישי, לתופעות הנ"ל
רפואה שלימה

• הוסף לסימניות
בגדול, רופא אלרגיה יאשר לו שהוא אלרגי לדברים נשאפים...
אין כל כך פתרון.
אפשר לנסות לקחת אלרג'יקס שדי עוזר, לי באופן אישי, לתופעות הנ"ל
רפואה שלימה
הוא חי על כדורים
אבל זה כבר ניהיה בלתי נסבל

• הוסף לסימניות
מניסיון שלי ושל אחותי- ספריי avamis עושה פלאים!!!

• הוסף לסימניות
יש את ד"ר הרט בבני ברק ברחוב כהנמן 95
נראה לי שהוא מקבל גם ממאוחדת (מכבי בטוח )
טלפון זימון תורים:0733869194 מזכירות 036778668

מומחה לאלרגיה ואימונולוגיה קלינית. בתחום האלרגיה מקבל מטופלים בכל הגילאים עם בעיות אלרגיה על כל סוגיה : נזלת, אסתמה, מזון, אלרגיה לתרופות, עקיצות חרקים. פריחות בעור לרבות סרפדת (אורטיקריה) דרמטיטיס אוטופי ("אסתמה של העור").

• הוסף לסימניות
יש את ד"ר הרט בבני ברק ברחוב כהנמן 95
נראה לי שהוא מקבל גם ממאוחדת (מכבי בטוח )
טלפון זימון תורים:0733869194 מזכירות 036778668

מומחה לאלרגיה ואימונולוגיה קלינית. בתחום האלרגיה מקבל מטופלים בכל הגילאים עם בעיות אלרגיה על כל סוגיה : נזלת, אסתמה, מזון, אלרגיה לתרופות, עקיצות חרקים. פריחות בעור לרבות סרפדת (אורטיקריה) דרמטיטיס אוטופי ("אסתמה של העור").
רופא חרדי מנוסה ויחסית זמין

• הוסף לסימניות
זה סבל רב מאד!
לעיתים הפחתה של מאכלים תעשייתיים עתירי צבעי מאכל וחומרים משמרים עשויה להועיל
כמו כן פחות חשיפה לחומרי ניקוי חריפים
רפואה שלמה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה