דרוש מידע רופא משפחה במאוחדת זמין

• הוסף לסימניות
שלום
אני במאוחדת,
יש לי היום רופא משפחה שעונה להודעות דרך האתר אחרי יום- יומיים ואף יותר.
לאחרונה יוצא ל הרבה לבקש הפניות ואישורים דרך האתר וזה שאני צריכה לחכות יום ויותר עד לקבלת ההפניה מאד מקשה עלי.
האם אתם מכירים רופא משפחה במאוחדת שעונה להודעות דרך האתר די מיידי?
לא אכפת לי שהרופא מקבל בנהריה או איפה בארץ..
העיקר שעונה להודעות באתר באופן מיידי. (באזור שעה +-)
תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
כפי הידוע לי אין אפשרות לפניה דרך האתר אלא רק לרופא שכבר היית אצלו בביקור,לא?

• הוסף לסימניות
ד"ר שני אמיל
מקבל במרפאת קסם במודיעין עילית
עונה במהירות.
הוא פנוי רוב היום שם במרפאה

• הוסף לסימניות
_גמח_רפואה_כהלכה_(1).jpg

• הוסף לסימניות
תודה
לא ידעתי
אז היא בעצם עושה גמח עם הציבור
וגם מטעה את הציבור
תלוי, איך מסתכלים.
אני חושב שלכל אחד יש זכות ל2 רופאים ברבעון.
עדיין זה יכול להיות גמ"ח אם היא באמת מתמסרת לחולים, גם לשאלות שזה לא כולל העברת כרטיס.

במודיעין עילית יש את ד"ר עמיר לאור שהוא רופא ילדים ועונה בטלפון עד 10 בלילה לשאלות ומרשמים, עם העברת כרטיס.
הוא רופא מוצלח ויסודי ומאד אחראי, וכיף לעבוד איתו בטלפון.
מאמין שאפשר להתקשר אליו מכל הארץ
יש לו מספר פלאפון 0507555889
ניתן להתקשר עד 10 בלילה,
אם הוא לא עונה תנסו שוב

• הוסף לסימניות
מצטרפת להמלצה על ד"ר לאור.
לא פגשתי רופא כזה הזמינות כזו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה