דרוש מידע רופא משפחה במאוחדת י-ם?

• הוסף לסימניות
שבוע טוב
מישהוא מכיר רופא משפחה מקצועי ואנושי במאוחדת ירושלים, בשכונות החרדיות והסביבה. חשוב רופא שמקבל חדשים

• הוסף לסימניות
השכונות החרדיות בירושלים יכולות להיות במרחק שעה באוטובוס זו מזו...
בהר נוף יש את ד"ר סלוצקין, אנושי ומקצועי מאד. וכשהוא לא נמצא אפשר לבוא לרופאים אחרים באותה מרפאה וזה לא נחשב רופא שני ברבעון

• הוסף לסימניות
באזור גאולה יותר
יש את ד"ר דניאל ווייל
נראה לי שהוא מקבל במרפאה של לאומית ברחוב גשר החיים
----
רק מה?
לא הייתי אצלו מעל 15 שנה, אין לי מושג איך הוא היום
שאני הייתי אצלו הוא היה רופא מומחה, מקצועי ויסודי מאוד מאוד!!
רופא אמריקאי כזה....

• הוסף לסימניות
שבוע טוב
מישהוא מכיר רופא משפחה מקצועי ואנושי במאוחדת ירושלים, בשכונות החרדיות והסביבה. חשוב רופא שמקבל חדשים
באזור גאולה יותר
ד"ר יעקב יעקבי,
מקבל ברח' שטראוס 16 במרפאה פרטית.
אין צורך להזמין אליו תור, מגיעים בשעות הקבלה ונכנסים לפי סדר ההגעה,
יש לו אבחנה מעולה!
עדין, אנושי ביותר וקשוב מאוד למטופלים.

• הוסף לסימניות
דר' מורל דוד או איתמר ברנשטיין מרפאת מאוחדת ירמיהו, מישהוא מכיר? ממולץ?

• הוסף לסימניות
אני מחפשת רופא משפחה במאוחדת במרפאת ברוכים או באזור אחר בגאולה

• הוסף לסימניות
אני מחפשת רופא משפחה במאוחדת במרפאת ברוכים או באזור אחר בגאולה
ד"ר יעקב יעקבי,
מקבל ברח' שטראוס 16 במרפאה פרטית.
אין צורך להזמין אליו תור, מגיעים בשעות הקבלה ונכנסים לפי סדר ההגעה,
יש לו אבחנה מעולה!
עדין, אנושי ביותר וקשוב מאוד למטופלים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה