רופא עור בירושלים

• הוסף לסימניות
מכירים רופא עור טוב, לחוות לדעת, בירושלים?
רצוי שעובד עם הכללית אבל גם פרטי יתקבל בברכה.

• הוסף לסימניות
ד"ר גולדנהירש - רופא מעולה. עובד עם מאוחדת ושווה לבדוק אם גם עם הכללית

• הוסף לסימניות
דר ריטה ליוושין - מצוינת!
עובדת פרטי, אבל יש לה הסדרים עם קופות חולים (אני יודעת לגבי מאוחדת, אחרות צריך לבדוק.)

• הוסף לסימניות
אין כמו גולדנהירש אחד מהרופאים הכי טובים בארץ

• הוסף לסימניות
הרופא הכי טוב בירושלים זה ד"ר שמרוט במרפאה הפרטית בהר נוף, בשאולזון. אני חושבת שהוא מקבל גם של הכללית.
הוא נחשב הרופא הכי טוב בירושלים.
כך נאמר לי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גינגית;613975:
הרופא הכי טוב בירושלים זה ד"ר שמרוט במרפאה הפרטית בהר נוף, בשאולזון. אני חושבת שהוא מקבל גם של הכללית.
הוא נחשב הרופא הכי טוב בירושלים.
כך נאמר לי

גם אני ממליצה עליו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yosher2005;613917:
ד"ר גולדנהירש - רופא מעולה. עובד עם מאוחדת ושווה לבדוק אם גם עם הכללית

נכתב ע"י chaim1989;613956:
אין כמו גולדנהירש אחד מהרופאים הכי טובים בארץ
מצטרפת.
יש לנו איתו רקע מצוין.

• הוסף לסימניות
דר' מוריס דורפמן
רחוב מגדים 3 ירושלים פניה מרחוב הרצל אחרי יד שרה
רופא מוצלח עם המצלחות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה