רופא שיניים בב"ב

• פותח הנושא BRO
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י BRO;561129:
הלכתי היום לאלי נבו, ויצאתי עם 2 טיפולי שורש.
כיף, הא?!:(
אני רוצה ללכת לעוד רופא ליעוץ.

ד"ר פרנקל 0722-118844.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סא;561305:
ברור ,ברור. היתייחסתי רק לפן הצר של טיפול שורש-לעומת עקירה.כספית נטו.
[במיוחד כשהרופא אומר שהשן כ"כ מסכנה שלא ברור כמה זמן תחזיר עם ט.שורש]
ולא זו לא שן קדמית..
או-קיי, התייחסתי גם לאחרות...

• הוסף לסימניות
ד"ר זמיר קמחי מבנין בית נח רופא ישר ולא יקר ממליצה בחם אם את רוצה אני ירשום לך את הטלפון

• הוסף לסימניות
יש את ד"ר פישר ברחוב טרפון- יש לו יד עדינה מאד אבל המחירים שלו לפי האף.... וגבוהים!-(אני אישית לא סבלתי אותו כי הוא משקר אותך ולא אומר לך היום אני הולך לעשות לך את זה ואץ זה..., ותמיד היו צריכים לחכות שעות....ואני פחדנית הרבה יותר מכרונית.. המצס שלי בשיניים היה... שה' ישמור....
אח"כ טיפלתי אצל בויגנמן מרחוב יגאל הוא יקה ועדין... (ממנו קיבלתי את הרעיון לבוא אם מוזיקה (אז עוד היו ווקמנים) ואת שמה את זה באוזניים וזה טיפה מוציא לך את הריכוז מהטיפול, שהנה עכשיו זה בטח יכאב....
כיום טיפלתי וב"ה סיימתי (למרות שעכשיו יש לי עוד לעקור שן בינה) בעטרת היכלי שן-אשדוד, ואני מרוצה עד הרבה יותר מהגג!!!

• הוסף לסימניות
אני ממליצה מאוד למצוא מישהו שמטפל עם גז צחוק בנוסף להרדמה. (גם מבוגרים משתמשים בזה היום) זה מאוד מקל על חרדות

• הוסף לסימניות
טיפול שיניים מעולה ועם יחס טוב בדיוק בשבילך

שלום לך - אני ממש מבינה את הפחד שלך, אכן טיפול שיניים זה לא טיפול רגיל, זה טיפול כואב, וככל שנלך למקום מקצועי יותר, הכאב יהיה פחות יותר.
אם את גרה בבני ברק, - אז מה הבעיה? אוטובוס אחד לרמת אביב בתל אביב - ואת מגיעה לאחת המרפאות הטובות ביותר.
תיכנסי לאתר להם בקישור הזה! כך תוכלי ליצור קשר און ליין עם נציגה, ולקבל את כל התשובות,
ואם יש לך עוד מעט סבלנות תעמיקי עוד באתר, ובוודאי שתהיי מרוצה.
היא מרפאת שיניים מוצלחת, ובינתיים אני מרוצה מאוד, וכך גם כל מי ששלחתי לשם...

רפואה שלימה.

• הוסף לסימניות
רופאת שיניים מעולה!! מאד עדינה באחריות (מנסיון...) ברח' השומר פינת עזרא
דר מלכה כהן:057-3110123
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
מי, למה את כל כך חריפה נגד מכבידנט? טיפלתי שם עם הילדים והייתי מאד מרוצה. הכל היה רק סתימות רגילות, ידיים עדינות, סבלנות, וכו, וכו, אשמח אם תסבירי את עמדתך כי אני בדרך לקבוע תור לעצמי.

• הוסף לסימניות
המרפאה של ד"ר מרקוביץ ברח' מודיעין מומלצת מאד, הצוות שם פשוט מקסים ולעניין!

• הוסף לסימניות
טיפלתי שנים אצל ד"ר אלי אגרנט בקרית אונו, (וגם כל המשפחה המורחבת), הוא דייקן ומומחה ביותר,
אבל צריך להכין משכנתא. פשוט אחרי נסיונות רבים אצל רופאים שונים והמון המון פחד, סמכתי עליו -
כמובן מעבר לאיכות, אני מדברת על אמון בשל הפחדים והחרדות.
בכמה שנים אחרונות כן טיפלתי במכבידנט כהנמן, והייתי דוקא מרוצה מאד (ויש לי מושגים טובים בתחום
דווקא...) לאחרונה מצאתי שם את ד"ר דנה קייזר, ופעם ראשונה בחיים שבטחתי בה במאה אחוז, ולא
היה לי צל של פחד!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה