מידע שימושי רופא שיניים טוב וזול בירושלים?

• הוסף לסימניות
ממליצה על דנטלית
אולי לא זיל הזול
אבל לא ממציאים שם טיפולים שלא צריך
ותמיד הרופא ינסה להציל את השן בלי טיפול שורש

הרופאים הממולצים בן דהן / אלפסי / בן שימול

מקפיץ...
על סמך מה את אומרת את זה ? יש לך ניסיון איתם בכתרים או בשתלים ?
היית אצל בן דהן ספציפית ?

הציעו לי עכשיו שם תוכנית טיפולים ואני מתלבט אם לברר בעוד מקומות ...

• הוסף לסימניות
הקפצה..
מישהו שעשה טיפולי שיניים במרפאת שליו לפני כמה שנים טובות ויכול להמליץ עליהם או להיפך?
אין לי מושג למה אוהבים פה בפרוג להכפיש את שמם, אני עשיתי אצלם סדרת טיפולים של שורש וסתימות, (כמובן במחיר זול מאד.) ואני מאד מרוצה.

• הוסף לסימניות
אין לי מושג למה אוהבים פה בפרוג להכפיש את שמם, אני עשיתי אצלם סדרת טיפולים של שורש וסתימות, (כמובן במחיר זול מאד.) ואני מאד מרוצה.
וכמוך יש עוד שמאד לא מרוצים, אנשים מבררים - והם רוצים לשמוע על כולם, לא שאוהבים להכפיש, פשוט לתת מידע לאחר שיכול למנוע (באחוזים מסויימים) הרבה עגמת נפש.

• הוסף לסימניות
ד"ר נגארי ברח' שרי ישראל 4. מרפאה במראה לא עדכני. ד"ר לא צעיר, עובד מצוין ,אמין ,אנושי, ולא יקר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה