דרוש מידע רופא תעסוקתי מומלץ- מכירים? דחוף!

• הוסף לסימניות
מחפשת בדחיפות רופא/ה תעסוקתי/ת
מטעם מכבי או אפשר גם פרטי
אבל מישהו שיש מה לדבר איתו ועשוי מחומר קצת זורם ואנושי (בניגוד לרוב העוסקים בתחום..)
מכירים מישהו כזה שיצאתם ממנו בתחושה שהבינו אתכם ולא שדיברתם עם בטון?
אשמח לשמות טובים בדחיפות גדולה
תודה רבה מאד.

• הוסף לסימניות
יש רופא תעסוקתי במרכז מכבי בגבעתיים ברחוב בן גוריון ממש אנושי ומבין עניין,
שמו ד"ר עידו פרישר הוא אומנם רופא תעסוקתי... אבל ממש בן אדם

• הוסף לסימניות
מישהי יכולה לעזור לי עם רופא תעסוקתי עבור הריון? למי הלכתם בסוף והאם הוא אישר מה שביקשתם? אני מחפשת בדחיפות, ואפשר גם רופא פרטי,
@אם לבנים
@א.ד.מ.
@מלכי וולף

אפשר גם בgmail:
esther31638
תודה רבה

• הוסף לסימניות
מישהי יכולה לעזור לי עם רופא תעסוקתי עבור הריון? למי הלכתם בסוף והאם הוא אישר
תודה רבה
למי שמופיע בהודעה הקודמת,
פעמיים בשני הריונות שונים אישר בלי בעייה, אבל כל מקרה לגופו.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
רופא במכבים רעות של מכבי היה בסדר (לא זוכרת את שמו כרגע )

• הוסף לסימניות
למי שמופיע בהודעה הקודמת,
פעמיים בשני הריונות שונים אישר בלי בעייה, אבל כל מקרה לגופו.
בהצלחה.
במכבי לא נותנים לי אותו, רק רופאים במקומות מרוחקים, מחיפוש בגוגל הוא מקבל בפרטי בפתח תקוה,
איךך הגעת אליו דרך מכבי?

• הוסף לסימניות
לא קבעתי תור אליו,
מרפאה תעסוקתית במכבי זה עובד לפי אזור מקום העבודה ולא המגורים של העובד.
פעמיים הגעתי למרפאה תעסוקתית בגבעתיים והוכנסתי אליו, לא קובעים תור לרופא ספציפי.

• הוסף לסימניות
אני הייתי בכללית אצל ד''ר טל חיימוף
רשם מה שביקשתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה