רופא/ת שיניים מוצלח/ת בק"ס

• הוסף לסימניות
יש את ד"ר כהן, אבל הוא תפוס לעוד שנתיים (לא בדיוק, אבל בערך)
יש לכם המלצות ממש טובות?

• הוסף לסימניות
טיפלתי אצל ד"ר מלמן מברכפלד וממש מרוצה!
גם ד"ר אנה סגל טובה, אבל מעט (?) יקרה...

• הוסף לסימניות
יש את ד"ר בנימין טייב בנתיבות המשפט
הוא מצוין אבל מאד מאד עמוס (כדאי לבדוק לפני)
אולי יש כאלה שמכירים אותו מביתר היה לו שם שם טוב, והוא פתח מרפאה בקרית ספר

• הוסף לסימניות
יש את ד"ר ליאוניד- אם אני לא טועה, גבר, מהמרפאה של אנה סגל, הוא ממש מומחה ויש דברים כמו להציל מטיפול שורש שהיא שולחת אליו, אני מטופלת אצלו ומאד מרוצה, לאחר המלצות מעוד... הוא לא מאלה שממציעים חורים ובעיות, וכן עדין מאד, וגם הצליח להציל שיניים מטיפול שורש, בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
כדאי מאוד לברר על מלמן קצת יותר.......

• הוסף לסימניות
האם יצא למישהו לטפל אצל רופאי שיניים של מאוחדת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ח. לב;678294:
האם יצא למישהו לטפל אצל רופאי שיניים של מאוחדת?
כן,
קודם כל המחיר שלהם, עם העדיף, יצא לנו יותר יקר מרופא רגיל,
וכיוון שלא התרשמתי מספיק מהרופא עצמו הייתי מעדיפה ללכת למישהו עם קבלות.
הד"ר כהן הוא נהדר בכל קנה מידה שהוא
אבל עמוס באותה מידה.
(כמעט הייתי קוראת לזה "תסמונת פקטרוביץ'" אלמלי התנסיתי איתו על בשרי עם שיניים ששתי רופאים מומחים שלחו אותי לעקירה כירורגית והוא עם הרבה סייעתא עקר אותם רגיל.
טוב, מי שניסה- יודע.)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה