אם זה דר בנימין שעבד פעם בביתר, הוא ממש מדהים. הבת שלי באה אליו מאוד מרחוק.דר בנימין טייב חרדי ומקצועי
גם אני ממליצה עליה בחום! יעילה ומקצועית מאדד"ר מלמן מצויינת.
רק ד"ר בנימין טייב מביודנט שד"ח 36 אבל לבקש אותו דווקאמחפשת רופא/ת שיניים נוח ונחמד, מקצועי עם קבלות,
(לא שעוד חודש כל הסתימות יפלו מהמקום...מהנסיון המר שלי...)
טיפול נעים מהיר ולא מכאיב (לסרבנית טיפול כמוני...)
אנא אשמח להמלצות בדחיפות הכאבים איומים....
תודה!
איפה היא מקבלת?ד"ר מלמן מצויינת.
יהודה הנשיא 10איפה היא מקבלת?
גם אני ממש ממליצה עליודר בנימין טייב חרדי ומקצועי
עדינה?ד"ר מלמן מצויינת.
יהודה הנשיא 10, לא 6יהודה הנשיא 6
לקביעת תור 053-2121342
כדאי להתקשר כל יום אחרי השעה 16:00,
כדי לבדוק אם התפנה תור.
מאוד.עדינה?
שואלת שוב...ומישהי מכירה את הרופאה שעובדת בדניאל קליניק?
היא מצוינת ונראה לי שעכשיו היא בחופשת לידה, אבל יש את דר' אלעד (אני חושבת) שגם הוא ממש מצויןומישהי מכירה את הרופאה שעובדת בדניאל קליניק?
אני רוצה דוקא רופאה. תודה!היא מצוינת ונראה לי שעכשיו היא בחופשת לידה, אבל יש את דר' אלעד (אני חושבת) שגם הוא ממש מצוין
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים