כללי רוצה להתייעץ אתכם!

• הוסף לסימניות
אני צריכה לעשות כריכה לחוברת עבור ארגון צדקה לילדים.
(לא של מצרכים, אלא בצרכים הרוחניים לימודים וכדו')

חייב! להופיע ילד/בחורציק בכריכה,
מה דעתכם:
:mad:האם הילד צריך להראות מסכן (לכן עוזרים לו)
:)או שהוא צריך להראות שמח (כי הארגון כבר עזר לו)...

דעתכם חשובה לי!

• הוסף לסימניות
אני חושב שילד שמח. זה נותן חשק לפתוח ולקרוא.

כמובן שצריך להתאים את הויז'ואל לאופי החוברת

• הוסף לסימניות
בדיוק הבעיה הזה היה לי עם חוברת להארגון "עזר למזון"

וראה מה שעשיתי

אבל בטח שילד שמח מעורר ההתלהבות. הקורא חושב "ילד מדהים, נורמלי, לא חסר לו כלום, נעבאך! (עליו ועל ההורים), למה לא לעזור לו אם יכולים?"

• הוסף לסימניות
הסבר: בחוברת עזר למזון היה על הכריכה הימיני תמונת ילד בוכה, ועל השמאלי ילד שמח.

• הוסף לסימניות
לדעתי שמח

אנשים נמאס להם לראות עצב וכאב ולכן מלכתחילה כשרואים ילד עצוב....

• הוסף לסימניות
אתה רוצה להראות, שעוזרים ועזרו, ולא ש"הולכים" לעזור....

• הוסף לסימניות
חיוך של ילד תמיד נכנס ללב, זה נותן הרגשה טובה למי שנותן כמין "החזר" על הנתינה - חיוך.

• הוסף לסימניות
ודאי שעצוב!

את רוצה להגיד שאת צריכה תרומה אחרת הילד הזה ישאר עצוב!
אם הוא שמח אז למה צריך תרומה? אף אחד לא חושב הלאה על הילד הבא...

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על הדעות!
בסוף הוחלט על ילד עצוב
(שמרב שהוא עצוב הוא בוכה על הספר...:) )

• הוסף לסימניות
בהחלט עדיף ילד עצוב, זה יותר מעורר לעזור לו...

הסתדרת?!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה