- הוסף לסימניות
מה המעלות?
מה החסרונות?
והאם מרוצה?
חזק?
נוח?קל?
אשמח לתגובות
מה החסרונות?
והאם מרוצה?
חזק?
נוח?קל?
אשמח לתגובות
תודה תודה תודה,אינפנטי מון
יתרונות :
קליל
קומפקטי
לא גדול מדי ולא קטן מדיי
מתקפל ביד אחת עם מנגנון אוטומתי
נשכב בשכיבה מלאה
החגורה עם מגנט וקושרים בשניות
כדי להשכיב את העגלה זה עם ידית כזה ולא חוט מסרבל
חסרונות :
נמוכה קצת?
קניתי את השחור - ומתחיל להיות לו צבע קצת דהוי
חוץ מזה, טיולון ממש ממש נחמד!
יש לי אותו כבר שנה ואני ממש נהנית ממנו!
ממש קליל.
ממליצה מאוד![]()
יש אפורתודה תודה תודה,
ידוע לך אם יש בעוד צבעים?
כתוב מגיל לידה ועד 15
אני רוצה לקנות את זה לילד בן שנה וחצי (שוקל 12)יתאים נראה לך?
קניתי לילד בן שנה.קנית את זה בתור טיולון,
או מאז שנולד?
נראלי שכל העגלות זה עד 15 קילובפועל יצא לי לראות הרבה פעמים שיש 2 ילדים על העגלה..
כי באמת 15 קילו זה לא הרבה בכלל..
צודקת גם על בוגבו כתוב עד 15 קילו...נראלי שכל העגלות זה עד 15 קילו
ובפועל מעמיסים...
נמוכה קצת?
מה הכוונה נמוךמרגיש לי שזה קצת נמוך
למי שמחזיקמה הכוונה נמוך
לילד או למי שמחזיק?
וכמה זה נמוך משהו משמעותי? כי אני לא גבוהה
ואיך היא במדרגות?
איפה מתקנים עגלות?ישלי טיולון שלהם בגדול ממש נהנתי
נשבר ל משו בחיבור
איפה אפשר לתקן?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים