רוצה תמונות סטודיו בחינם?

• הוסף לסימניות
אני מחפשת מישהי שרוצה תמונות סטודיו בחינם. יש כזה דבר? אני מתלמדת מחר עם צלם על צילומי סטודיו. אני צריכה משהיא שתבוא להצלטלם והיא תקבל תמונות חבל על הזמן, איכות לא מהעולם הזה בחינם.
אני מחפשת בחורה בגיל 17-23
זה יתקיים מחר בשעה 15:00 בבני ברק. צפורה 054-9259006

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צלמת וידאו;958440:
אני מחפשת מישהי שרוצה תמונות סטודיו בחינם. יש כזה דבר? אני מתלמדת מחר עם צלם על צילומי סטודיו. אני צריכה משהיא שתבוא להצלטלם והיא תקבל תמונות חבל על הזמן, איכות לא מהעולם הזה בחינם.
אני מחפשת בחורה בגיל 17-23
זה יתקיים מחר בשעה 15:00 בבני ברק. צפורה 054-9259006

יש מאפרת?
כמה תמונות מקבלים?

• הוסף לסימניות
אין מאפרת...את מוזמנת לבוא מאופרת! :)
אני מעבירה לך כמה תמונות שאני מצלמת. צריך לבוא עם סבלנות, זה בערך שעה-שעה וחצי של צילומים.

• הוסף לסימניות
שלחתי לך הודעה פרטית.

• הוסף לסימניות
אני ישמח לילדה בת 3....

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל המתעניינות. ב"ה, מירי99 באה לעזרתי והיה ממש כיף לצלם אותה. גם שמחתי מאוד להכיר מישהיא כל כך מקסימה מהפורום.
חבל שאין פורום צילום לנשים בלבד שהיה אפשר לשתף את התמונות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צלמת וידאו;959487:
תודה רבה לכל המתעניינות. ב"ה, מירי99 באה לעזרתי והיה ממש כיף לצלם אותה. גם שמחתי מאוד להכיר מישהיא כל כך מקסימה מהפורום.
חבל שאין פורום צילום לנשים בלבד שהיה אפשר לשתף את התמונות!

העונג היה "כולו" שלי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה