כללי רוצות ברטר לצילומים אצלי?

• הוסף לסימניות
פרסום ריקי

ניסיתי לעשות גם כן
שני דוגמאות אחת עם תמונה אחת
והשניה עם שתי התמונות

קבצים מצורפים

• פרסום צלמת1.jpg
    KB 242.9 · צפיות: 17
  • פרסום צלמת.jpg
    KB 259.8 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י chaya00;413451:
ניסיתי לעשות גם כן
שני דוגמאות אחת עם תמונה אחת
והשניה עם שתי התמונות

תודה לך קצת יותר מדי מקושקש בישבילי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י meg;413398:
ריקי- שבית אותנו בקסמייך
גם אני מצרפת את הגרסה שלי (למרות שכבר ראיתי משהו דומה פה אחרי שכבר עבדתי, אבל מה לא עושים בשביל הסיכוי שגם התאומות שלנו יזכו ברגעים קסומים...)

נכתב ע"י shilat;413416:
עשיתי שינוי..
למרות שאני עדיין חושבת שתמונה אחת יותר יפה..

(והסלוגן של clip יותר קולע..):)

תודה לכם מוצ"ש בעזרת השם אני יחליט עם מה אני הולכת....
אבל ממש נהנתי ליראות את כל העבודות!
שבת שלום לכולם!

• הוסף לסימניות
שלחתי הודעות לכמה מימכם תודה לכולם!!!
אין עליכם!!!!

• הוסף לסימניות
אחרי שהסיפור נגמר אני חושבת שמותר לי להביע את דעתי:

ברטר הוא דבר מקובל, אבל זה לא לעניין לעשות זאת ע"ג אשכול בפורום ובפומבי.

בתקווה להבנה,
ניקית שמאוד אוהבת את הצילומים שלך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;413526:
אחרי שהסיפור נגמר אני חושבת שמותר לי להביע את דעתי:

ברטר הוא דבר מקובל, אבל זה לא לעניין לעשות זאת ע"ג אשכול בפורום ובפומבי.

בתקווה להבנה,
ניקית שמאוד אוהבת את הצילומים שלך.

האמת אני די הרשתי לעצמי לעשות את זה רק בגלל שכל פעם שאני שואלת איזה יעוץ אני מקבלת כמה אימלים עם כאילו שמנסות ועושות לי סקיצות אז למה לא לעשות את זה רישמי.

• הוסף לסימניות
עד שנזכרתי להעלות...
חסרים פינישים אבל אני רואה שכבר החלטת, לא נורא, זה סתם ככה כיף לעצב כזו תמונה :)

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 435.8 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
הפרסומות-אחת אחת... כמעט כמו התמונות שלך....!

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על ההישתתפות מאוד נהנתי ועשיתם עבודות מעולות אבל בחרתי רק אחת אז תיראו במגזין מה נחבחר...
מחכה ליפגוש את כולכם בתערוכה....

• הוסף לסימניות
אנחנו סקרנים...אולי בכל אופן תגלי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה