עזרה רוצים להרגיש חכמים?

• הוסף לסימניות
לצורך פרוייקט בUX-UI
אני צריכה רעיון לשדרוג פיצר או API במערכת מורכבת
הרעיון הוא למצוא מערכת מורכבת ברמה מקצועית, לחקור ולנתח אותה, ואז למצוא שידרוג אוטומציה או API.
אשמח אם יש לכם רעיונות למערכות מורכבות שאפשר להיכנס אליהם ולחקור לעומק...
תודה רבה מראש.

• הוסף לסימניות
לצורך פרוייקט בUX-UI
אני צריכה רעיון לשדרוג פיצר או API במערכת מורכבת
הרעיון הוא למצוא מערכת מורכבת ברמה מקצועית, לחקור ולנתח אותה, ואז למצוא שידרוג אוטומציה או API.
אשמח אם יש לכם רעיונות למערכות מורכבות שאפשר להיכנס אליהם ולחקור לעומק...
תודה רבה מראש.
רק לא הצלחתי להבין איך אני יוכל להרגיש חכם?

• הוסף לסימניות
את מחפשת כביכול מערכת עם הרבה נתונים או יותר אלגוריתם מסובך?

• הוסף לסימניות
מכירה את השדכן?
השדכן
יצא לי לחפור עליה קצת
יש בה הרבה מאפיינים ונתונים (הרשאות גישה וכזה)
יש בה אלגוריתם מתקדם של התאמה
ויש בה המון פיצרים שמתווספים כל הזמן
תנסי אולי תמצאי עוד משו להוסיף...
(מקווה שהבנתי מה את מחפשת)

• הוסף לסימניות
הסגנון של המערכות הם מנדי, סלספורס, פיגמה וכו...
ראיתי ש @mickey mouse המליצה עלינו (תודה!), באמת מבחינת UX UI יש אצלנו המון מורכבות, השקענו בזה לא מעט עד היום, ועדיין יש מה לשפר.

את מחפשת מערכות בסגנון שציינת כי את ממש צריכה ליישם?
כלומר, מענין להבין - מה המשמעות שיש לתשתית שעליה בנויה המערכת כשמדובר ב UX UI?

אגב, אנחנו נעזרים בפיגמה עבור העיצוב, אפשר ממש להשתמש בה בצורה דינאמית? כמערכת?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה