- הוסף לסימניות
ב"ה
מקובל לומר שבהשקעה לטווח קצר, התשואה היא נמוכה.
הסיכונים בטווח הקצר הם גבוהים, הן בנדל"ן והן במניות.
ולכן נוכל להשקיע אך ורק בהשקעות סולידיות המניבות תשואה נמוכה.
אז כך מקובל, אמרנו?
זהו, שלאחרונה גיליתי גילוי מרעיש. פיצחתי נוסחה שמאפשרת לנו להרויח עשרות אחוזים בטווחים קצרים מאוד ובמינימום סיכון.
לא אלאה אתכם הקוראים ונקפוץ ישר לעניין.
לצורך העניין, הבה נכיר שני יהודים שכנים, האחד הוא אוריה, והשני נחמיה. שניהם אברכי כולל, נשותיהם עובדות, ולשניהם שלושה ילדים בליעה"ר, ומצב בריאותי תקין ב"ה.
ההכנסה החודשית שלהם הכוללת היא כ 6,500 ₪ לחודש. כמובן שבסכום כזה מצליחים בקושי לסגור את החודש.
אוריה מחליט יום אחד שהוא יכול להסתדר עם 500 ש"ח פחות בחודש, ופתח תוכנית חיסכון בגמ"ח.
נחמיה, לעומתו, לא עשה זאת.
אל תשאלו אותי איך. כעבור שנה נחמיה מוצא את עצמו עם עודף של 500 ש"ח תשואות! הצליח להשאר עם עודף!.
אוריה לעומתו עם 7,000 ש"ח 6000, מהחיסכון, ועוד אלף היה לו פעם מיותר וזרק לשם. כלומר רווח של 1300%!!! לעומת מי שלא חסך.
מה המסקנה שלי?
אל תזלזלו בחיסכון!, תחסכו כמה שאתם יכולים, וזה נותן לכם דבר ראשון את הקרן שחסכתם, ועוד תשואות כבונוס.
תחסכו כמה שאתם יכולים, וכמובן באפיקים מניבים ומותאמים לנתוניכם.
פרטים על האפיקים הרצויים בפורום השקעות כאן בפרוג
הצלחה רבה!
מקובל לומר שבהשקעה לטווח קצר, התשואה היא נמוכה.
הסיכונים בטווח הקצר הם גבוהים, הן בנדל"ן והן במניות.
ולכן נוכל להשקיע אך ורק בהשקעות סולידיות המניבות תשואה נמוכה.
אז כך מקובל, אמרנו?
זהו, שלאחרונה גיליתי גילוי מרעיש. פיצחתי נוסחה שמאפשרת לנו להרויח עשרות אחוזים בטווחים קצרים מאוד ובמינימום סיכון.
לא אלאה אתכם הקוראים ונקפוץ ישר לעניין.
לצורך העניין, הבה נכיר שני יהודים שכנים, האחד הוא אוריה, והשני נחמיה. שניהם אברכי כולל, נשותיהם עובדות, ולשניהם שלושה ילדים בליעה"ר, ומצב בריאותי תקין ב"ה.
ההכנסה החודשית שלהם הכוללת היא כ 6,500 ₪ לחודש. כמובן שבסכום כזה מצליחים בקושי לסגור את החודש.
אוריה מחליט יום אחד שהוא יכול להסתדר עם 500 ש"ח פחות בחודש, ופתח תוכנית חיסכון בגמ"ח.
נחמיה, לעומתו, לא עשה זאת.
אל תשאלו אותי איך. כעבור שנה נחמיה מוצא את עצמו עם עודף של 500 ש"ח תשואות! הצליח להשאר עם עודף!.
אוריה לעומתו עם 7,000 ש"ח 6000, מהחיסכון, ועוד אלף היה לו פעם מיותר וזרק לשם. כלומר רווח של 1300%!!! לעומת מי שלא חסך.
מה המסקנה שלי?
אל תזלזלו בחיסכון!, תחסכו כמה שאתם יכולים, וזה נותן לכם דבר ראשון את הקרן שחסכתם, ועוד תשואות כבונוס.
תחסכו כמה שאתם יכולים, וכמובן באפיקים מניבים ומותאמים לנתוניכם.
פרטים על האפיקים הרצויים בפורום השקעות כאן בפרוג
הצלחה רבה!
הנושאים החמים