דרוש מידע רוצים לשנות לי לרימון...

• הוסף לסימניות
אולי תבקשי אתרוג,
הבנתי שזה רימון יותר חסום.. אז בגדול לא בטוח שתהיה להם בעיה.
ואתרוג הרבה יותר טוב מרימון.

• הוסף לסימניות
האמת היא שהכי פשוט (זה מה שאני עושה) זה vpn של נטפרי, ככה לכולם יש רימון אבל אני היחידה עם נטפרי, ואף אחד לא מבלבל לי את השכל שהאינטרנט שלי איטי שזה באמת קצת נכון

• הוסף לסימניות
רימון רמה הרמטית -נראה לי יותר קשוח מנטפרי
גם בגבוהה הרבה תמונות לא נפתחות
רמה בינונית -פתוח חופשי רשתות חברתיות וכד'
אני יודעת שיש אפשרות של הרמטית עם החרגה
ברור שאתרוג מבחינת סינון עדיף על רימון
לא יודעת באיזה משרד את עובדת
אבל בתור מעצבת ועורכת -מסתדרת מציון עם אתרוג

• הוסף לסימניות
הרמטי- כמו מה שרואים ברחוב החרדי
וואו. מעניין באיזה רחוב...
שמעתי פעם טענה, למה מה שמותר ברחוב אסור בעיתון, ולמה אין בעיתון חרדי אפילו תמונה של אשה צנועה.
יש הרבה הבדלים, אבל אחד הברורים שבהם, שעל אשה ברחוב גם אם בא לך מאוד יש גבול כמה אתה יכול להסתכל... הצצות קטנות וחפוזות (כך סיפרו לי, לא מנסיון חלילה...). אבל בעיתון אתה יכול להתבונן כאוות נפשך, או יותר נכון כתאוות גופך חלילה...

• הוסף לסימניות
רימון הרמטי זה ממש טוב
אולי לגברים זה יותר בעיה כי יש שם סרטונים של נשים חופשי...(נשים צנועות כמובן)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

• תודה
Reactions: שמואלזון1 //
3 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה