כללי רזומה-קורות חיים מעוצבים ומקסימים להשראה..

• הוסף לסימניות
קורות חיים מעוצבים להפליא שנתקלתי בהם והעלתי מייד לבלוג שלי כפוסט השראה, כיוון שמשום מה הבלוג חסום לנתיבים החלטתי לשתף אתכם בממצאים.. כנראה שהיום כבר לא מספיק לשלוח קורות חיים, הם חייבים גם להיות מעוצבים בהתאם, אחרת.. איך ידעו שאתה מעצב גרפי? ;)

קבצים מצורפים

• 3550760439_76149ddc4e_o.jpg
    KB 80.9 · צפיות: 83
  • 1221497.jpg
    KB 140.1 · צפיות: 68
  • 3666269 (1).jpg
    KB 148.3 · צפיות: 57
  • 3351321706_284ab62aee_o.jpg
    KB 57.1 · צפיות: 61
  • 4653607814_2a691dddde_b - Copy.jpg
    KB 88.2 · צפיות: 71
  • הוסף לסימניות
אנשים ברמה הזו מחפשים עבודה? קשה להאמין.
הגם שלא לחכמים לחם...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;789396:
הגם שלא לחכמים לחם...

נו.. נראה לי שאפשר ללמוד מזה דבר או שניים על מצב התחום בימינו..:) אם כי ספק שמדובר בחיפוש עבודה מחוסר. יותר נראה לי בסגנון של- "תראו כמה אני מוצלח ועסוק, למה שלא תפנה אליי ואהיה עסוק יותר?!"

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;789396:
הגם שלא לחכמים לחם...

כל מעצב מוכשר חיפש עבודה בשלב כלשהו בחייו...
וגם, יש חברות שמבקשות לקבל קורות חיים לפני התחלת עבודה משותפת (במודל פרילאנס).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;789407:
כל מעצב מוכשר חיפש עבודה בשלב כלשהו בחייו...
חיפשת פעם עבודה?
ברמה כזו שחשבת להשקיע שבוע רק על קורות חיים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;789409:
חיפשת פעם עבודה?
ברמה כזו שחשבת להשקיע שבוע רק על קורות חיים?

בהחלט.

• הוסף לסימניות
כשאין עבודה יש זמן :)
הרי לנו ניצול זמן מועיל.

• הוסף לסימניות
כשמעסיק בודק קורות חיים. זה לא מבלבל אותו כל התרשימים והעקומות? לא עדיף הקורות חיים הפשוטים והנוחים לעיון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוינט ק גת;789502:
כשמעסיק בודק קורות חיים. זה לא מבלבל אותו כל התרשימים והעקומות? לא עדיף הקורות חיים הפשוטים והנוחים לעיון?

צריך להבין שמעסיק פוטנציאלי מקבל עשרות רבות ואף מאות של קורות חיים.
ואכן, צריך למצוא את האיזון בין 2 דברים:
מצד אחד, להצליח לבלוט ולהישאר זכיר במוחו של המעסיק.
מנגד, להצליח להעביר בצורה בהירה וברורה את יתרונותיך, לא ליצור רושם מתאמץ מדי ובוודאי שלא להעיק ולהטריד את המעסיק.

נקודת האיזון המדוייקת בין 2 הקצוות משתנה לפי המשרה הפוטנציאלית.
מקומות בהם מחפשים כרישי / תותחי / פטישי קריאייטיב - מומלץ מאוד להצליח לחדש ולהפתיע (תוך שכמובן לוקחים בחשבון שלא תהיה היחיד שינסה לעשות זאת).
מקומות שמרניים יותר, בהחלט ייתכן שדף קורות חיים מעוצב קלות עם טיפוגרפיה מוקפדת וגריד נקי יעשה את העבודה טוב יותר מכל יציאה מופרעת.

• הוסף לסימניות
אואו
פטישי קריאייטיב ......
איזה מילה מפוצצת

והדמיון שלי כבר מפליג
סופר סמיילי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוינט ק גת;789502:

לו הייתי מעסיק הייתי מתעצבן מקורות חיים מתוסבכים שכאלה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;789396:
הגם שלא לחכמים לחם...

שמעתי מאיזה "טמבל" פעם: לא לחכמים לחם - אבל יש יוצא מן הכלל, (כלומר: [למי שלא הבין] שהוא חכם, ויש לו פרנוסע...]:p:p

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אוהב0ישראל;789640:
לו הייתי מעסיק הייתי מתעצבן מקורות חיים מתוסבכים שכאלה.

למה? כי א"א לשלם להם יותר מ-25 לשעה?

• הוסף לסימניות
זה נראה כמו מצגת

• הוסף לסימניות
רעיון קצת אחר לתחרות הבאה:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה