דרוש מידע רחפן

• הוסף לסימניות
פרסמתי בעורכי ומפיקי סרטים אבל נראה לי שפה יענו יותר מהר

מעונינת לקנות רחפן מיקצועי לצילום
על פי מה יודעים מה זה רחפן טוב? ומה המחירים עליו?
אשמח על כל מידע בעינין

• הוסף לסימניות
רק מציינת
מעבר לרחפן עצמו
יש את נושא האסור והמותר למטיס בלי רשיון מרת"א- שרות תעופה אזרחית.
רשיון הוא העסק הכבד...

• הוסף לסימניות
יש את נושא האסור והמותר למטיס בלי רשיון מרת"א- שרות תעופה אזרחית.
רשיון הוא העסק הכבד...

מזה אומר??
אפשר פירוט?
ואת רוצה להגיד לי שכל מי שיש לו רחפן יש לו רישיון לכך?

• הוסף לסימניות
באיזה מצב צריך ביטוח ורישיון?
אני מאמינה שלא כל פעם שמעלים רחפן לאוויר צריך אישור על כך בטח רק במקומות מסוימים

• הוסף לסימניות
בעיקרון יש חוק לזה,
אבל כאשר מעלים במקומות פתוחים, אחד לא יאמר מילה.

פעם היה לי פנטום 4, והטסתי אותו מהים לצלם את התחנת כח של חברת החשמל, במעמקי הים,
אמר לי המאבטח שהייתי צריך אישור.

• הוסף לסימניות
נגיד ותופסים אותי,
מה אפשר כבר לעשות, חוץ מלהגיד שבעיקרון הייתי צריכה אישור,

ואגב מקומות כאלו באמת בעיה
אבל בכללי למה שיהיה בעיה

• הוסף לסימניות
בוקר טוב,

בקישור הבא תוכלו לראות את תנאי הרישוי לרחפן>>>
http://caa.gov.il/index.php?option=com_content&view=article&id=1241&Itemid=546&lang=he

לא כל רחפן מצריך רשיון מטיס, מדובר יותר על הרחפנים הכבדים מאד, יש מקומות מסויימים שאסור להטיס רחפן מכל סוג שהוא אפי' הפשוט ביותר כמו בשומרון.

• הוסף לסימניות
הרישיון מיותר לחלוטין, אלא אם אתם מתכוונים לתת שרות למגזר העסקי.
צריך לדעת שמעבר לרישיון, מי שרוצה לעסוק בזה באופן מורשה צריך לשלם על מספר כנף כ6000שח בשנה (לא תשלום חד פעמי).
במגזר הפרטי הרישיון לא רלוונטי מהסיבה הפשוטה, שאם תטיסו איפה שמותר לא תהיה לכם בעיה, ואם תטיסו איפה שאסור ויקרה משהו, אף ביטוח לא יעזור.
שורה תחתונה להטיס בשום שכל.
ולשאלה הראשונה לגבי רחפן טוב. מומלץ מאוויק אייר דור אחרון.
למתחילים אפשר גם מאוויק מיני דור אחרון.
ההבדל בעיקר בגודל החיישן, רלוונטי לצילומי לילה, זמן סוללה, וכן עמידות ברוחות.

• הוסף לסימניות
השאלה היא מה בדיוק הצרכים שלכם
המחירים נעים בין 1500 שח, ל 8000 שח....

מצלמים בלילה? אור יום בהיר?
מעקב אחרי אובייקטים?
התוצרים חהדפסה, או סתם להתרשמות?
לקבל תצ"א מלמעלה, או תמונת איכות?
תמקדו יותר ואוכל לסייע בשמחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה