דרוש מידע רחפנים, מה זה בדיוק אם כל אחד מחיר אחר?

• הוסף לסימניות
מישהו יודע מהם כל הריבועים הללו?

קבצים מצורפים

• פרוג עלי קספרס.png
    פרוג עלי קספרס.png
    KB 69.5 · צפיות: 69
  • הוסף לסימניות
אין לי כח לעשות צילום מסך, אבל מעל הקוביות יש שורה קטנטנה כתוב בה COLOR אמנם הפירוש הרגיל זה "צבע" אבל ב'עלי' זה אומר תמצות המפרט של המוצר. אז הראשון מימין זה משהו 6 ק' צבע שחור, השני זה 6 ק' צבע לבן וכו'... אין לי שמץ מה זה המוצר הזה לכן אין לי אפשרות לעזור מעבר לזה. תקראו טוב את הפרטים. (יש כביכול "חבילות מורחבות" עם תיק או בלי, עם מטען או בלי, צבע שחור/לבן וכו'...)
מקווה שהובנתי.

• הוסף לסימניות
עוד משהו, כשאתם בוחרים קוביה, מופיע לכם מימין את המוצר בהגדלה, ושם יש בתוך מלבן את כל המוצרים הנלווים. יש שם לדוג' בקוביה אחת מקבלים מטען ותיק ושבשבות כאלו ורגליים וכו' ובקוביות אחרות (מוצר אחר) לא מקבלים את התיק ומקבלים רק 2 שבשבות וכו'...

• הוסף לסימניות
האם בקישור ששלחתי יש הכול?
הכל מה? את הנתונים שכתבתי פיענחתי מהקישור:sne:
בעיקרון מה שהצלחתי להבין שם (אאל"ט, זה רחפן עם מצלמה, לא?) יש שם מצלמה רגילה ומצלמת HD או וואטאבר...
צבעים שחור או לבן, יש חבילה עם תיק וחבילה בלי תיק
לא הצלחתי להבין מה אומר ה-6K כי יש חבילה של 8K...
ויש סתם סוללות בבודד

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
רחפן פשוט של ילדים (עם מצלמה) גם צריך אישור של משרד התקשורת?
לא!
אני הזמנתי משהו באיזור 150 ש"ח והגיע בלי בעיה
כמובן שלא היתה לי דרך להשתמש במצלמה ,
כי ב"ה יש לנו רק פל' כשר
אבל ידענו זאת מראש

• תודה
Reactions: nar

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה