רטיבות!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
אבקש לתועלת הפרט, והכלל
למי שיש עצות בנושא רטיבות שישתף את כולם לתועלת הכלל.

וכן מי שיודע על בעל מלאכה, שמתמחה באיתור נזילות, בירושלים, וממליץ עליו מאוד שיציין שמו.

העניין היא כך:
בתקרה כמעט לכל אורך הבית, יש נפיחות וקילופים:eek:, זה נראה לאורך צינור כל שהוא, היות שעיקר הרטיבות היא פס ארוך ומתפשט לצדדים, לשכנים מלמעלה בתחילת הפס זה האמבטיה ובסוף הפס זה המטבח מה שנראה שיש שם צינור שלא תקין כ"כ, בכל אופן הכל השערות,

מה ממליצים המומחים:) לעשות?

• הוסף לסימניות
אתם מתכוונים שזו האמבטיה של השכנים מעליכם?

• הוסף לסימניות
GolanArt
ממליץ עליו

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אם כך, שום דבר לא יעזור, רק טיפול ברצפת השכנים, וזה בעצם אחריותם המלאה.

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול בעקבות נזילה רצינית שהתגלתה אצלנו אתמול והתפתחה תוך יום(!) לקיר שלם ספוג ומקולף לכל אורכו.
מי אמור לספוג את הנזק של שיקום הקיר?

• הוסף לסימניות
קודם כל לבדוק ביטוח, (אם יש משכנתא על הדירה).

• הוסף לסימניות
מה, הביטוח שלי ישלם, את הרמת רצפות והחלפת צנרת של השכן?

• הוסף לסימניות
למה שלך, שלו.

• הוסף לסימניות
יש המלצות על אינסטלטור שמתמחה באיתור רטיבות בירושלים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוצלח;2075455:
מה, הביטוח שלי ישלם, את הרמת רצפות והחלפת צנרת של השכן?

מי אמר שלא?
תברר אצל הביטוח שלך אולי תופתע אני הופתעתי במקרה מסויים שקרה לי,
חוץ מזה יש ביטוח לקבלן על דברים מסויימים בבניין גם אחרי הרבה שנים, תברר.

• הוסף לסימניות
מומחה לרטיבות בב"ב, מי מכיר?

דחוף!!!!!
אני סובל כבר שנים גם מרטיבות, וגם מתופעות לוואי נוראיות (חרקים מסויימים כמו כינים שגדלים ומתרבים ע"י הריטבות, ואין שום הדברה שיכולה להם, רק סילוק הרטיבות!!)

• הוסף לסימניות
מי מכיר אינסטלטור עוצמתי וחריף בבני ברק

• הוסף לסימניות
היתה לי את הבעיה הזו כמה שנים בדירה [שכורה] וב"ה השגנו בעל מקצוע מעולה שפתר את הבעיה:
רפאל דהן, ירושלים
0505204770
ממולץ!

• הוסף לסימניות
דרחי (תבקשי את האבא-מוישה (לפעמים הבן עונה גם אניסטלטור אני מכירה את האבא) 0522579225

• הוסף לסימניות
בירושלים, ממליצה על אברהמי- 050-9930930

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה