דרוש מידע רידינג תל אביב

• הוסף לסימניות
מה יש לעשות שם
האם אמור לעניין זוג+תינוק
יש איזהשהוא פארק בקרבת מקום או אטרקציה חוץ מהשכרת אופניים?

• הוסף לסימניות
יש שם גינה חמודה, לא יודע מה גיל התינוק, אם הוא ממש קטן אין הרבה, קצת יותר גדול יש קצת מתקנים.
אטרקציה לא ידוע לי שיש שם.
אפשר ללכת לחוף הנסתר, עוברים את הגשר למגדלור, פונים שמאלה והולכים הולכים הולכים (כעשר דק' רבע שעה) עד שמגיעים לחוף לא מוכרז (אין מציל - זהירות!) קטן ושקט.

• הוסף לסימניות
אפשר ללכת לחוף הנסתר, עוברים את הגשר למגדלור, פונים שמאלה והולכים הולכים הולכים (כעשר דק' רבע שעה) עד שמגיעים לחוף לא מוכרז (אין מציל - זהירות!) קטן ושקט.
מהטיילת של הרידינג אני יכולה ללכת רגלית משם לחוף הנסתר?

• הוסף לסימניות
לזוג צעיר+ הייתי ממליץ לא ללכת בבין הזמנים
כי מאוד עמוס שם! ואם הם רוצים שקט-שיחפשו מקום אחר

• הוסף לסימניות
לזוג צעיר+ הייתי ממליץ לא ללכת בבין הזמנים
כי מאוד עמוס שם! ואם הם רוצים שקט-שיחפשו מקום אחר
בבינהזמנים אין מקום שקט...לכן בזמנים כאלו לא מחפשים שקט:)
אבל מה יש לעשות שם שכל כך עמוס

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מישו יודע על עוד משו מעניין בתל אביב לחרדים כמובן
חוץ מהטיילת...קרוב אליה

• הוסף לסימניות
לחם בשר זה ברידינג?
מה המצב שם...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה